După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 februarie 2014

Florin Ianovici: Puneţi Australia pe harta inimii!

Jurnal de Călătorie

Adelaide
E orasul bisericilor pentru ca sunt peste 300 de biserici in Adelaide. Slava Domnului pentru biserica penticostala si cea baptista care colaboreaza asa de frumos. De altfel colaborarea dintre bisericile neo protestante este specifica Australiei.
Am aterizat cu greu deoarece am prins o furtuna. Dar am fost deplin incredintat ca va fi bine pentru ca Dumnezeu mi-a promis ca va fi cu mine in calatorie si va veghea asupra mea. Ce bine e sa te increzi in Domnul!
La aeroport m-a asteptat Danny Ignatescu la care am gazduit. O familie frumoasa cu o inima mare. Multumesc Danny si Persi! Dumnezeu sa va rasplateasca!
Am avut trei slujbe in biserica pastorita de pastorul Ilie Criste. Impreuna cu noi a fost si pastorul din Port Pirie, Aurel Trifu dar si pastorul bisericii baptiste. Asa frumos canta si se roaga biserica. Am vazut lacrimi de bucurie si lacrimi de cercetare sfanta. M-am intalnit cu Florin si Dorina Radulescu care au plecat din Bucuresti de multa vreme. Candva ne vom intalni cu totii acasa, sus la Dumnezeu.
In Adelaide m-am intalnit cu Daniel, un credincios din biserica. M-a strans in brate si m-a intrebat: ,,ma recunosti?” Doar ochii imi spuneau cate ceva! Candva in Bucuresti am avut partasie sfanta in rugaciune. El nu ma uitase. Ce bine ca avem un Dumnezeu care nu ne uita pe niciunul.
Perth
Imediat dupa serviciul de dimineata am zburat spre Perth. Dupa peste 3 ore de zbor am aterizat in conditii foarte bune. Cand am iesit din avion am vazut un grup numeros de oameni. Din randul lor o femeie a strigat:,,Iata-l!” M-am uitat peste umar instinctiv sa vad pe cine asteapta. Spre uimirea mea ma asteptau pe mine. Pastorii bisericii, Dumitru Popa si Beni Fitui impreuna cu multi credinciosi, m-au imbratisat cu atata dragoste ca m-am fastacit cu totul. Am gazduit la fratele pastor Dumitru Popa care s-a purtat tare frumos cu mine. Dumnezeu sa rasplateasca casa lui.
Biserica din Perth a fost arhiplina. Am avut seri ceresti. Prabusiti la altar am chemat indurarea Domnului care a vindecat trupuri si inimi apasate. Am sarbatorit dragostea lui Dumnezeu in fiecare seara prin Cuvant si inchinare. Corul bisericii ne-a purtat spre cer. Am intalnit tineri cu o inima plina de pasiune pentru Dumnezeu. Dumnezu sa ii tina in mana Sa. Asa de bine e sa vezi pastori care se respecta si lucreaza ca o echipa.
In fiecare zi dragostea frateasca m-a purtat prin frumoasele locuri din Perth: multumesc Beni Fitui, multumesc Ilie si Magda, multumsc Aurel Sangeorzan si Vasile Onicas. M-am bucurat sa il strang in brate pe Vasile care s-a predat lui Dumnezeu la o predica tinuta la Maieru pe stadion. Toata casa lui e acum casa lui Dumnezeu. Mare este Domnul Isus. M-am bucurat sa ma reintalnesc cu pastorul bisericii baptiste Ionica Busan. El a fost pastorul bisericii Gologota din Arad unde am slujit candva impreuna. Multa binecuvantare frate Ionica!
Am plecat din Perth inconjurat de o multime de credinciosi desi era 4 dimineata. Inca zambesc gandindu-ma la biserica din Perth.
Ultima parte a misinii va fi la Melbourne. Sper sa pot sta in picioare cu ajutorul Domnului. Dupa 25 de mesaje ma simt ostenit dar tare bucuros.
Iubitii Domnului! Puneti Australia pe harta inimii pentru ca aici sunt copii de Dumnezeu cu o inima mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.