După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 ianuarie 2014

Ziua 16 - mă rog pentru vânzătorul de la magazinul din colț!

Te întâlnim aproape mai des ca pe noi înșine :) Mulțumim Domnului că exiști. Prin mâna ta trece pâinea cumpărată zilnic, laptele samd.  De multe ori ne întrebăm de ce ești așa de trist sau de ce zâmbești. Astăzi vrem să ne rugăm pentru tine.

             „Doamne, niciodată nu am reușit să schimbăm mai mult decât un salut sau o simplă urare „o zi usoară”. Nu știm cu ce se confruntă, dar te rugăm să îi porți de grijă. Nu știm cât de greu îi e să ne vadă zâmbitori, triști, grăbiți sau nervoși... dar te rugăm fă-l să înțeleagă că locul în care se află acum poate influența direct mai mulți oameni decât o poate face primarul sau președintele țării. Te rugăm întâlnește-l și binecuvântează-l. Și pune-i pe inimă șefului o mărire de salariu. Amin.” 

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.