După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 ianuarie 2014

Peste 20 000 de studenți la Conferința Passion

Aproximativ 20.000 de studenți au inundat stadionul din Atlanta, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru conferința anuală Passion și nu au venit cu mâinile goale. Au umplut mai multe camioane cu prosoape și ciorapi pentru a le distribui celor fără adăpost din oraș.

Pastorul Louie Giglio a pornit această conferință în 1997 cu scopul de a oferi studenților ocazia de a se uni în a-L glorifica pe Dumnezeu și a căuta dreptatea pentru cei fără voce. Parrish Brown, una dintre participante a spus cu entuziasm: „În acest moment din viață, noi cu toții căutăm ceva, ne dorim identitate, scop și dragoste, iar cînd venim aici realizăm că putem descoperi toate acestea și le putem descoperi în Isus.” Un alt participant, Sebastian Gibson, spune: ”Pentru mine Passion, înseamnă pur și simplu Isus și vă spun de ce. Pentru că se strâng studenți din întreaga lume, din diferite circumstanțe ale vieții, toți vin cu un singur scop, iar acesta este Isus.” Chris Tomlin, Hillsong United si Kristian Stanfill au fost artiștii creștini care au condus studenții în închinare. Următoarea ediție a conferinței va avea loc în Houston, anul viitor.
Sursa: CBN News        Traducerea: Robert Baciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.