După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 ianuarie 2014

Pastor Laurenţiu Balcan: "Lazăr Gog îşi bazează teoriile eschatologice pe profeţii păgâne..."

Am vorbit de mai multe ori pe blog despre dorinta insatiabila dupa autoritate eclesiala. Este hobby-ul pe care credem ca trebuie sa-l practicam in Biserica lui Hristos si pe care – si aceasta este particularitatea acestei dorinte – nu vrem sa-l impartasim cu nimeni. Dorinta dupa putere este intrinseca naturii umane. Asa suntem noi : flamanzi si insetati dupa slava desarta si doar foamea si setea dupa neprihanire ne mai poate astampara, pe alocuri, foamea si setea firii pamantesti.
Cum de putem tolera ca un doctor in teologie, pastorul Lazar Gog, sa-si bazeze teoriile eschatologice pe profetii pagane si sa nu ne scandalizam? Oare nu cumva credem ca autoritatea lui este tot una cu autoritatea lui Dumnezeu ? Acesta este pericolul indoparii cu autoritate eclesiala : nu mai faci diferenta intre Dumnezeu si omul lui Dumnezeu. Daca darurile Duhului au fost impartite Bisericii, de ce avem pretentia ca si evreii si mayasii si celticii si alte popoare au vorbit sub inspiratia Duhului Sfant ?
Continuarea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.