După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 ianuarie 2014

Atelier coral Jubilate Arad

Fundaţia Jubilate, împreună cu Biserica Baptistă Dragostea din Pârneava, Arad, are bucuria să vă invite la
Atelierul coral Jubilate 
7-9 februarie 2014 
la Biserica Baptistă Dragostea, str. Dorobanţi nr. 21-25, Arad 

Invităm fraţi şi surori doritori să cânte laude Domnului pentru trei zile de închinare, în contextul repetițiilor de cor (vineri și sâmbătă) și al slujirii (duminică). După cele două zile de pregăture, corul reunit va sluji în servicii de închinare, duminică dimineaţa şi seara (urmează să stabilim în care biserici).

Orarul pentru acel sfârşit de săptămână este următorul: 
Vineri, 7 februarie, orele 18:00-21:00 
Sâmbătă, 8 februarie, orele 9-13:00 şi 14:00-17.30
Fiindcă programul nostru nu ne permite să luăm masa de prânz acasă, prânzul va fi oferit de biserică. O colectă va fi strânsă sâmbătă pentru cheltuieli şi sugerăm o sumă de 5 lei. 
Duminică, 9 februarie. Servicii dimineaţa şi seara.

În cadrul acestor repetiţii vom învăţa şase piese noi. Pentru a aduce darul cel mai frumos pe care-l putem oferi Celui care merită tot ce putem mai bine, considerăm necesar ca toţi coriştii să participe la toate repetiţiile. 

Partiturile din care vom cânta sunt publicate de Editura Jubilate şi vă sunt oferite la un preţ special pentru atelier. Vom folosi colecţia Un ospăţ nesfârşit şi încă trei partituri corale. Coriştii sau bisericile vor putea achiziţiona partiturile vineri, 7 februarie, cu o oră înainte de începerea repetiţiei, la biserică. Preţurile pentru aceste partituri sunt: Un ospăţ nesfârşit, ediţia pentru corişti - 7 lei; ediţia pentru dirijor, cu acompaniament - 18 lei, iar piesele ”Mii de comori”, ”Binecuvântat fie Domnul” şi “Veniţi să ne-ntoarcem la Domnul” – 2 lei bucata.

Aceste partituri reprezintă munca multor persoane, de la textieri, compozitori şi aranjori, la cei care trudesc ca să ajungă partiturile la dumneavoastră într¬-o formă uşor lizibilă, practică şi ieftină. De aceea, dorim să descurajăm xeroxarea partiturilor. Când cumpăraţi numărul de partituri de care aveţi efectiv nevoie pentru corul cu care slujiţi, ajutaţi ca slujirea echipei Jubilate să meargă mai departe. Mulţumim pentru înţelegere.

Pentru mai multe informaţii şi pentru înscriere, vă rugăm să luaţi legătura cu Andrei Ormanji tel. 0726.490.865 sau cu Fundaţia Jubilate tel. 0359.402.375, e-mail: office@jubilate.ro. Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până în 24 ianuarie 2014. 

Îndemnaţi bisericile în care slujiţi să se roage ca Dumnezeu să lucreze în acest eveniment: 
Ne rugăm ca Domnul să aducă înnoire şi curăţire în slujirea noastră şi în bisericile în care slujiim. 
Ne rugăm ca lucrarea corală în biserici să fie întărită de Dumnezeu prin acest eveniment. 
Ne rugăm ca acele servicii de duminică să fie închinare în duh şi în adevăr. 
Ne rugăm ca Domnul să fie glorificat prin părtăşia noastră unii cu alţii. 

Vă dorim binecuvântări din partea Domnului, 

Cei de la Jubilate: Kenneth Tucker, Ruben Mureşan, Richard Mauney, 
 Susan Strohschein, Mariana Gherasim şi Anca Toia 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.