După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 18 decembrie 2013

Seară de colinde cu Cristian si Cristiana Văduva la Tinca, jud. Bihor


Seară de colinde la Biserica Râul Trezirii Arad


Concert de colinde la Biserica Baptistă Betel Mediaș


Seară de colinde la Biserica Penticostală Maranta Oradea


Seară de colinde la Biserica Elim Timișoara


Sărbătoarea Colindelor la Biserica Limanuri Bune Botoşani


Concert de colinde la Biserica Baptistă Betel Timișoara


Lansare de carte: "Triumful vieții" de Simion Felix Marțian


Concert de colinde la Liceul David Douglas Portland, SUA


Concert de Crăciun la Biserica Betel Tulcea



Concert de colinde la Ghizela, jud. Timiș

Dumnica 22 Dec. 2013, ora 15:00, la Caminul Cultural din Ghizela va avea loc un concert de colinde organizat de Biserica Baptista Nadejdea din localitate.
Va asteptam pentru a asculta impreuna cele mai frumoase cantari si cea mai buna veste,"astazi in cetatea lui David vi s-a nascut un Mantuitor care este Hristos Domnul"

Concert de colinde la Uricani

In data de 20.12.2013 la ora 17:00 la Casa de Cultura a orasului Uricani  va avea loc un concert de colinde sustinut de catre toate bisericile crestine din Uricani si fanfara Bisericii Baptiste din Uricani.

Va asteptam cu drag!

Botez la Biserica Emanuel Timișoara


Concert de colinde la Biserica Emanuel Timișoara


Seară de Colinde la Biserica Anglicană București


Vă invităm joi, 19 decembrie 2013, ora 19:00, la o Seară specială de Colinde la Biserica Anglicană (str. Pictor Artur Verona, nr. 2A – lânga Parcul Icoanei, 3 min. de cinema Patria).
Împreună cu Slavic Vulpe și Corul Bunavestire, dorim să facem să răsune vestea bună a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos în inimile noastre și în inima Bucureștiului.

Vrem să avem o seară de colinde deschisă tuturor, la care să ne invităm prietenii, dar și trecătorii de pe stradă să ni se alăture.

Cu boxe atât în interiorul, cât și în exteriorul bisericii, în decor de sărbătoare, vom completa atmosfera de adorare prin lumânări aprinse cu care tinerii vor înconjura biserica pe exterior pentru a lumina toată zona din jur.

Haideți să sărbătorim Crăciunul închinându-ne Sărbătoritului - și să înălțăm toți un glas și o lumină frumoasă în cinstea Lui, în centrul Bucureștiului!

Seară de tineri cu Pastor Vasile Bojor la Biserica Betania Cluj-Napoca

În data de 20 decembrie 2013, ora 18:00 la Biserica Penticostală Betania va avea loc o seara specială de tineri în care vom colinda si vom lăuda pe Domnul pentru tot ce ne-a ofeirit în acest an. 

Mesajul biblic principal va fi transmis de pastorul Vasile Bojor.

Vă încurajăm să invitaţi cât mai multe persoane necreştine.

Iosif Țon, Silvian Cioată, Pavel Nicolescu, Aurelian Popescu, Constantin Caraman și Radu Dumitrescu - eroi ai mișcării neoprotestante din România

"Pe 3 aprilie 1977, radio Europa liberă difuza memoriul Cultele neoprotestante și drepturile omului în România. A doua zi, Securitatea îi aresta pe cei șase semnatari: Iosif Țon, Silvian Cioată, Pavel Nicolescu, Aurelian Popescu, Constantin Caraman și Radu Dumitrescu..."

Istoricul Dorin Dobrincu a publicat un articol de analiza al acestui memoriu in revista Archiva Moldaviae, cu titlul "Cultele neoprotestante si drepturile omului". Un memoriu din 1977     
Cititi AICI

Costel Busuioc va concerta la Dej

Cunoscutul tenor Costel Busuioc va concerta joi la Dej. Spectacolul este organizat de Biserica Baptista “Speranta” din Dej, iar alaturi de Costel Busuioc, pe scena va urca si un grup de tineri ai bisericii, care vor interpreta muzica contemporana. 
Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Arta, de la ora 18, iar intrarea este libera. Sursa: AICI

Concert de colinde la Vladimirescu, jud. Arad

Sursa: AICI

Concert de Crăciun la Biserica Poarta Cerului Hässleholm, Suedia


Sunteți invitați la o seară de colinde românești, organizată de Biserica Penticostală Pingstkyrkan Hässleholm în colaborare cu bisericile Penticostale „Betel Åstorp”, „Filadelfia Älmhult” și „Poarta Cerului Hässleholm”.


Veniți să colindăm impreună în seara zilei de 21 decembrie ora 17 la Biserica Penticostală „Pingstkyrkan” Hässleholm, strada Hånellsgatan nr. 5

Sanctus Pro Deo: Concert de Crăciun la Sibiu

Sursa: AICI

Seară de colinde la Biserica Baptistă "Biruinţa" Baia Mare

Sursa: AICI

Concert de colinde la Biserica “Adevăr şi Lumină” Satu Mare

Sursa: AICI

Concert de colinde la Cinematograful Dacia Arad

Sursa: AICI

Colinde la Biserica Creştină după Evanghelie Nr.2 Craiova

Sursa: AICI

Concert de colinde la Biserica Adoratio Floreşti, jud. Cluj

Sursa: AICI

Concert de colinde la Școala Biblică Suceava

Sursa: AICI