După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 18 decembrie 2013

Seară de Colinde la Biserica Anglicană București


Vă invităm joi, 19 decembrie 2013, ora 19:00, la o Seară specială de Colinde la Biserica Anglicană (str. Pictor Artur Verona, nr. 2A – lânga Parcul Icoanei, 3 min. de cinema Patria).
Împreună cu Slavic Vulpe și Corul Bunavestire, dorim să facem să răsune vestea bună a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos în inimile noastre și în inima Bucureștiului.

Vrem să avem o seară de colinde deschisă tuturor, la care să ne invităm prietenii, dar și trecătorii de pe stradă să ni se alăture.

Cu boxe atât în interiorul, cât și în exteriorul bisericii, în decor de sărbătoare, vom completa atmosfera de adorare prin lumânări aprinse cu care tinerii vor înconjura biserica pe exterior pentru a lumina toată zona din jur.

Haideți să sărbătorim Crăciunul închinându-ne Sărbătoritului - și să înălțăm toți un glas și o lumină frumoasă în cinstea Lui, în centrul Bucureștiului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.