După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 noiembrie 2013

Conferință la Toflea cu prof. dr. Iosif Țon

Sursa: AICI

Nicolae Geantă despre Auschwitz și Kristallnacht, la CTCI Câmpina

Sursa: AICI

Conferinţă Zonală de Tineret la Ploiești

Sursa: AICI

Noutate editorială: Recuperarea Creştinismului - A. W. Tozer

Sursa: AICI

Conferinţa "Deșteaptă-te Române" la Mortsel, Belgia

Sursa: AICI

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Betania Dublin, Irlanda

Sursa: AICI

Conferinţa biblică pentru slujitorii Cuvântului la Făget, Timiș

Sursa: AICI

Lidia Răscol la Bosanci, Suceava

Biserica penticostala din Bosanci organizeaza sambata, 23 noiembrie, de la ora 9 o intalnire de indrumare si incurajare a surorilor, avand ca tema “Slujind Domnului dupa modelul lui Lois si Eunice”.

In cadrul intalnirii este invitata si Lidia Rascol iar confirmarea prezentei se face la numarul de telefon: 0745 815347.

Toate femeile care doresc sa ia parte la aceasta intalnire speciala de indrumare si incurajare a surorilor cu tema “Slujind Domnului dupa modelul lui Lois si Eunice”, sunt asteptate cu toata dragostea.
Sursa: AICI

Ieri, săli de cinema, astăzi, locuri de rugăciune

Aproape abandonate din lipsa spectatorilor, două săli de cinema din Arad s-au umplut din nou după ce au fost transformate în locuri de rugăciune. Între ele se numără şi cel mai mare cinematograf din oraş, care are 700 de locuri şi unde până în ianuarie anul viitor proiecţiile de filme vor fi alternate cu serviciile religioase ţinute în fiecare duminică.

Fostul cinematograf ”Mureşul” din Arad a funcţionat într-o sală unde la începutul secolului a concertat Franz List, iar după Revoluţie a funcţionat pentru o vreme o discotecă, dar şi o sală de bingo. Ultima tranformare a avut loc în aprilie anul acesta când locul a fost tranformat în sală de rugăciune.
”Se potriveşte foarte bine în contextul în care evident, şi noi l-am amenajat, l-am „editat” într-un fel tocmai ca să prindă scopului şi viziunii pe care noi o avem”, a afirmat Cristian Barbosu, pastor la Biserica Harvest Metanoia Arad.
De transformare se arată încântaţi şi credincioşii care vin aici duminică de duminică. Fostul cinematograf are 550 de locuri pe scaune şi un sistem de sonorizare ce ar face invidioasă orice sală de concerte: ”Cred că Aradul avea o nevoie ca acest loc să se transforme într-un loc de rugăciune, în care oameni care frecventau înainte acest local să vină şi să se închine lui Dumnezeu”, ”Am fost în cinematograf, aici, înainte, dar acum faptul că locul ăsta schimbă vieţi nu doar face un moment plăcut, cred că este mult mai valoros”.
Situaţia este aceeaşi şi în cazul celui mai mare cinematograf din Arad, ”Dacia”. Aici deocamdată se mai proiectează şi filme, slujbele fiind ţinute doar o dată pe săptămână, duminică după-amiază, când sala a fost închiriată cultului penticostal din oraş.

”Suntem o comunitate mare în municipiu, dar din lipsa spaţiului pe centrul Aradului nu am avut posibilitatea de a construi”, ne spune Iosif Riviş – Tipei, pastor al cultului penticostal.
Sursa: AICI

Conferinţa de iarnă la Bilten, Elveţia


Avem deosebita placere de a va invita la conferinta de iarna organizata si anul acesta de Misiunea Kwasizabantu in Bilten, Elvetia. 

Daca in inima dumneavoastra arde dorinta si focul de a trai curat pentru Domnul Isus, atunci va asteptam la aceasta conferinta unde vor fi vorbitori din trezirea printre zulusi din Africa de Sud.     

       Conferinta este programata in perioada 27-30 decembrie 2013. Plecarea se va face in data de 26 decembrie din diferite locatii din tara.
In ceea ce priveste transportul, Misiunea Kwasizabantu Ro va rezerva biletele de autocar iar plata biletelor se va face individual la compania de transport . Pentru cei interesati vom furniza ulterior detaliile legate de plata.

Pretul biletului dus-intors este de 120Eur/pers. cu plata pana in data de 15.12.2013. 

Cine doreste, poate veni si cu autoturismul personal.  
Conferinta este deschisa atat tinerilor cat si familiilor. 
Cazarea si masa sunt  gratuite. Programul conferintei va cuprinde doua (2) predici/zi. 
Traducera va fi asigurata pe tot parcursul conferintei.  

Mai multe detalii: AICI