După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 noiembrie 2013

Ieri, săli de cinema, astăzi, locuri de rugăciune

Aproape abandonate din lipsa spectatorilor, două săli de cinema din Arad s-au umplut din nou după ce au fost transformate în locuri de rugăciune. Între ele se numără şi cel mai mare cinematograf din oraş, care are 700 de locuri şi unde până în ianuarie anul viitor proiecţiile de filme vor fi alternate cu serviciile religioase ţinute în fiecare duminică.

Fostul cinematograf ”Mureşul” din Arad a funcţionat într-o sală unde la începutul secolului a concertat Franz List, iar după Revoluţie a funcţionat pentru o vreme o discotecă, dar şi o sală de bingo. Ultima tranformare a avut loc în aprilie anul acesta când locul a fost tranformat în sală de rugăciune.
”Se potriveşte foarte bine în contextul în care evident, şi noi l-am amenajat, l-am „editat” într-un fel tocmai ca să prindă scopului şi viziunii pe care noi o avem”, a afirmat Cristian Barbosu, pastor la Biserica Harvest Metanoia Arad.
De transformare se arată încântaţi şi credincioşii care vin aici duminică de duminică. Fostul cinematograf are 550 de locuri pe scaune şi un sistem de sonorizare ce ar face invidioasă orice sală de concerte: ”Cred că Aradul avea o nevoie ca acest loc să se transforme într-un loc de rugăciune, în care oameni care frecventau înainte acest local să vină şi să se închine lui Dumnezeu”, ”Am fost în cinematograf, aici, înainte, dar acum faptul că locul ăsta schimbă vieţi nu doar face un moment plăcut, cred că este mult mai valoros”.
Situaţia este aceeaşi şi în cazul celui mai mare cinematograf din Arad, ”Dacia”. Aici deocamdată se mai proiectează şi filme, slujbele fiind ţinute doar o dată pe săptămână, duminică după-amiază, când sala a fost închiriată cultului penticostal din oraş.

”Suntem o comunitate mare în municipiu, dar din lipsa spaţiului pe centrul Aradului nu am avut posibilitatea de a construi”, ne spune Iosif Riviş – Tipei, pastor al cultului penticostal.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.