După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 7 decembrie 2013

“Crăciunul din inima ta” - Întâlnirea festivă de Crăciun a doamnelor și domnișoarelor la Timișoara

Crăciunul începe în înima ta! Așa cum spune un citat ”Crăciunul nu este atât de mult despre a deschide cadouri cât despre a-ți deschide inima”. Vorbitoarele noastre vor avea un mesaj proaspăt și puternic astfel încat inimile noastre să dorească mai mult ca El – Regele Regilor să poposească din nou și din nou în ființa noastră.
 Decorul autentic,surprizele, cozonacii, ceaiul aromat și mirosul de scorțisoara îți vor aduce aminte ce bine este să împărtașești cu alții bucuria Crăciunului. 
Vino impreuna cu noi, doamnele și domnișoarele din biserica Metanoia, ca împreuă să facem din evenimentul Nașterii Domului un sezon al credinței, speranței, colinzilor și un timp al împărtașirii bucuriei și binecuvântării.
Te aștept luni, 16 decembrie, începand cu ora 18.00 la Biserica Metanoia !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.