După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 20 decembrie 2013

Concertul Corului Bunavestire la Mall Promenada București


Craciunul se apropie si fiecare dintre noi cauta sa isi aminteasca magia copilariei cu serile tihnite de sarbatoare din casa bunicilor, mirosul de cozonac si colinda cu prietenii dragi de dimineata devreme prin zapada si ger.

Vineri, 20 decembrie, incepand cu orele 20.00, la etajul 1 din Mall Promenada, ne colinda Corul Bunavestire, condus de dirijorul Slavic Vulpe, aducand cu bucurie vestea buna a nasterii Mantuitorului Iisus Hristos.

Corul Bunavestire este un grup de 40 de tineri talentati care, în armonii minunate de voci și acompaniament de pian, chitare si cajon, ne vor delecta cu un repertoriu bogat si indragit de colinde!

Va asteptam cu mare drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.