După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 27 decembrie 2013

Ajutor pentru biserica penticostală incendiată


Iubiti frati si surori,

Ma numesc, Nicolae Gheorghe, pastor in Biserica Penticostala din localitatea Filipestii de Padure, jud.Prahova. Cu ingaduinta dumneavoastra, doresc sa va impartasesc despre un incident neplacut prin care a trecut Biserica noastra. 

In noaptea sarbatorii nasterii Domnului au patruns in biserica noastra, prin efractie, niste indivizi (pana in prezent nu se stie cine), provocandu-ne o mare dauna. Au cautat probabil bani, spargand usile incuiate ale dependintelor, scotocind peste tot. Au luat un laptop, apoi au incendiat biserica dand foc la documentele aflate in amvonul bisericii. Focul s-a extins foarte repede provocandu-ne mari pagube: Au ars obiecte de mobilier, aparatura electronica,  tavanul in totalitate, candelabrele,pereti innegriti. etc.

Multumim Domnului ca focul a fost stins la timp si nu a ars si acoperisul.
Am tinut sa va impartasim acest lucru pentru ca suntem in mare stramtorare. Ne este rusine sa cerem, dar situatia in care ne aflam ne impune lucrul acesta, sa cerem ajutorul fratilor nostri. Chiar daca pagubele sunt estimate la 20.000 euro, un ajutor cat de mic din partea d-voastra, pentru noi conteaza extrem de mult.

Va iubim, si va incredintam in grija si harul Celui de Sus,
Cu consideratie, pastor Gheorghe Nicolae

PASTOR NICOLAE GHEORGHE
Cont pentru euro CONT : RO30RNCB0205013546500001 , COD SWIFT : RNCBROBU

Cont lei (RON) BISERICA PENTICOSTALA FILIPESTII DE PADURE
CONT: RO20RNCB0206119861770001 , COD SWIFT – RNCBROBU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.