După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 noiembrie 2013

Un preot excomunicat si-a facut biserică privată

Pastor Doru-Ana Levi Ilioi: 
 "Preotul Pandelica are votul meu si doresc ca Dumnezeu sa-l binecuvinteze in veci. Persecutia din partea diavolului "BOR" in curand va repulsa si se va aprinde in toata tara. As dorii cat mai multe biserici independente ortodoxe sa se deschida in Romania. Separarea de BOR ar insemna ca credinta sa fie prezervata pe viitor. BOR sunt cei care omoara adevarata credinta si adevaratul har si ingenunchiaza Romania la cele mai joase forme morale. 
Preotul declara " Am ajuns un neam de slugi" ,foarte adevarat! apoi " Degeaba parfumezi gunoiul...ca tot gunoi ramane" .Adevarat! 
Conclude cu cantarea mareata " Ce folos, ce folos...viata fara de Hristos / Ce folos ce folos harul fara de Hristos" 

Domnul sa binecuvinteze preotul Pandelica si Domnul sa dea ca el sa fie reformatorul acestei caracatite BOR care a nenorocit Romania. Deschide-ti video-ul de mai jos" :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.