După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 11 noiembrie 2013

Conferința “Descătușare prin iertare” la Sibiu

Asociaţia “Phoneo” şi Accesează Viața organizează conferinţa cu titlul: “Descătuşare prin iertare”
Vom încerca să descoperim care sunt efectele iertării \ neiertării în viaţa noastră din perspectivă psihologică şi teologică. Fie că ai rănit, ai fost rănit sau trăieşti cu un sentiment acut de vinovăţie, ai nevoie să fii descătuşat, să găseşti răspunsuri la întrebările tale. Te aşteptăm! Intrarea este liberă.

Vorbitori:
Dr. Andrei Pătrîncă, medic specialist psihiatru, consilier analitic-existenţial în formare, laureat cu premiul juriului pentru ”Cel mai activ medic pe internet” la Gala Medicilor 2013.
Rev. Allen Carmichael, absolvent al Facultăţii de Teologie Toccoa Falls, deţine un Masterat în Teologie (MA of Divinity) de la Universitatea Emory, Atlanta. El este și pastor al Bisericii Metodiste Unite Kresge Cedartown, USA.
Cristian Istrate, absolvent al Universităţii de Ştiinţe Politice şi ale Comunicării, absolvent al Seminarului Evanghelistic Metodist din Ierusalim și masterand în Teologie Biblică. A slujit în lucrarea creştină și umanitară atât în țară, cât și în străinătate, îndeosebi colaborând cu biserica persecutată din Orientul Mijlociu. În prezent este pastor în cadrul Bisericii Metodiste Unite România.

Data: 21 noiembrie 2013
Ora 18:00 până la 20:00
Locatia: Str. G. Bariţiu, nr. 5, 7, Biblioteca Judeţeană “Astra”, Corp B, Sala de lectură, etajul V, Sibiu
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.