După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Anmol, martir la vârsta de 7 ani

Anmol, un copil de 7 ani, a disparut Duminica 17 Noiembrie,  in drumul lui spre casa de la  Biserica Credinciosilor (Believer’s Church) din Nordul Indiei. In acea dimineata, ca si in alte duminici, Anmol  a participat la clasa de scoala duminicala.  A doua zi, trupul sau neinsufletit a fost gasit intr-o balta.
In dimineata zilei de 17 Noiembrie, Anmol s-a bucurat impreuna cu alti copii din clasa sa, cantand cantari impreuna si ascultand la dascalul care-i invata din Biblie. Parintii lui Anmol au crezut ca copilul lor s-a dus acasa la prieteni de-ai lui, ceea ce el o facea din cand in cand, la invitatia lor. Dar cand au vazut ca Anmol nu se mai intoarce, au inceput sa se ingrijoreze si au raportat disparitia lui la politia indiana din orasul lor.
Pe cand se facea seara, politia a primit un telefon in care s-a raportat despre un trup neinsufletit, plutind intr-o balta. Parintii l-au identificat la spital, ca fiind copilasul lor de 7 ani, Anmol. Le-a fost clar ca copilul lor a fost torturat. Ucigasul l-a mutilat cu salbaticie pe Anmol; evidentele torturii:  lui Anmol i s-a rupt gatul, i s-au rupt degetele de la picioare si mainile lui au avut urme de taieturi si arsuri. Pana si fata lui a fost arsa, iar pe abdomen i s-a pus jaratic sau lemne aprinse, care i-au ars abdomenul. Gura i-a fost legata- ucigasul nu a vrut sa-i auda urletele. Dar cel mai socant este faptul caci cauza finală a morţii a fost stabilită ca fiind înecarea. Aceasta denota faptul ca Anmol a fost torturat pe viu inainte de a fi omorat. Inca nu se cunosc detaliile ucigasului  pentru ca politia isi continua investigatiile.
In anul 2003 Harish, tatal lui Anmol, impreuna cu alti 45 de indieni au devenit crestini, predandu-si viata si incepandu-si lucrarea pentru Isus Hristos dupa un eveniment miraculos in care un frate de-a lui Marish a fost vindecat de o boala pe care o suferea de lunga durata. Cu timpul, mai multe rudenii, chiar si cele mai indepartate au inceput sa-L urmeze pe Hristos datorita propovaduirii Evangheliei pe care o facea Marish. Persecutiile impotriva familiei au inceput la scurt timp si au continuat in toti anii acestia, culminand in luna Noiembrie cu martirizarea copilului lor iubit, Anmol.
Marti, 19 noiembrie a fost o zi grea pentru familie, ziua cand si-au inmormantat fiul Anmol, un martir la varsta frageda de 7 ani. La inmormantare au participat in jur de 200 de persoane si in sat s-au auzit plansete de durere si bocete zguduitoare.
Organizatia Gospel for Asia ne cere sa ne rugam pentru aceasta familie indurerata si pentru comunitatea acestei biserici, care se afla intr-o zona in care persecutia impotriva crestinilor a crescut cu 400%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.