După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 decembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Ce vă dorim în noul an...

Să nu vă lipsească din case iubirea, care se concretizează în îmbrățișări, în vorbe bune de apreciere și de încurajare, să nu vă lipsească iertarea și acoperirea slăbiciunilor, să nu vă vorbiți de rău, să nu exploatați clipele de ceartă, ci doar clipele care vă aduc fericire, restul aruncați-le în mare uitării că viața este prea scurtă pentru a ne crampona în momentele triste. Tristețea oricum vine din senin, dar bucuriile ni le facem singuri iubind.

Să nu vă lipsească din case rugăciunea, casa unde nu se aud rugăciuni este cea mai săracă, chiar dacă acolo sunt candelabre de aur și podele de marmură. Unde nu-s rugăciuni nici îngerii nu zboară, ci acolo doar demonii joacă prin mințile și inimile oamenilor. Casa să vă fie altar sfânt și nu templu idolatru. Prin rugăciuni veți aduce asupra casei voastre bogăția și binecuvântarea Cerului.
Să nu vă lipsească pâinea pământească și nici cea cerească, adică Scriptura. Acolo unde Biblia stă deschisă, Dumnezeu are grijă să nu fie închisă ușa binecuvântărilor pământești, pentru că al Domnului Cuvânt spune: “Am fost tânăr şi am îmbătrânit, dar n-am văzut pe cel neprihănit părăsit, nici pe urmaşii lui cerşindu-şi pâinea” (Psalmul 37:25).
Vă binecuvântăm și vă iubim pe toți, iar cel mai important lucru nu este doar să ne știm și să ne vedem aici pe pământ, ci să ne știm și să ne vedem și acolo sus, în Patria Cerească.
La mulți ani!

Cu prețuire,
Toni și Gabriela Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.