După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Florin Ianovici 🔴 Dumnezeu nu este ca noi

Măsurăm altora cu asprime, iar nouă cu multă îngăduință. Dumnezeu are acelasi cântar pentru toți.

Nouă ne găsim mereu scuze, dar altora ne le acordăm nicio scuză. Dumnezeu stie cât poate fiecare dintre noi.
Credem în mod gresit că Dumnezeu adună plusul cu minusul si ne judecă după rezultat. Nicidecum. La Dumnezeu, puțin aluat dospeste întreagă plămădeală.
Preaiubiților, să nu ne înselăm singuri: fiecare se va hrăni cu roada umbeletelor lui pentru că ce seamănă omul aceea va culege.
Să nu ne închipuim că Dumnezeu este ca noi.
Mesajul de mâine este o chemare la constientizare si responsabilizare în a înțelege ce este si ce nu este harul lui Dumnezeu.
Harul este mai înainte de orice, o chemare la Adevăr. Doar asa vei înțelege cu adevărat ce este Dragostea.
Vă asteptăm cu drag, mai ales că spectrul carantinei amenință Bucurestiul. Mâine poate fi ultima slujbă de părtăsie publică din anul 2020.
Hai deci să învățăm, mâine, în partea a doua a mesajului început duminica trecută cum să limităm consecințele păcatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.