După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 octombrie 2020

Franklin Graham 🔴 Încercarea Papei Francisc de a face din homosexualitate un lucru normal înseamnă să spui că Sfintele Scripturi sunt false

Aflăm de pe fluxurile de știri că Papa Francisc a spus într-un nou documentar că „homosexualii au dreptul de a face parte dintr-o familie” și solicită adoptarea de parteneriate civile pentru cuplurile de același sex. Aceste comentarii ale Papei mi se par de neimaginat, în lumina Cuvântului lui Dumnezeu.
Biblia ne învață că, atunci când Dumnezeu a creat rasa umană, „a făcut parte bărbătească şi parte femeiască și i-a binecuvântat...” (Geneza 5:2). Prima familie era formată dintr-un bărbat, ca soț, și o femeie, ca soție, alături de copiii lor. Așa definește Dumnezeu cea mai de importantă componentă socială a umanității, și anume familia. Biblia arată clar că Dumnezeu dezaprobă faptul că „femeile lor au schimbat întrebuințarea lor firească într-una care este împotriva firii; tot astfel, și bărbații au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții...” (Romani 1: 26-27).
Sfintele Scripturi sunt clare - dragostea lui Dumnezeu este pentru toți oamenii. El ne iubește pe toți, în ciuda alegerilor noastre, care încalcă standardele Lui. Expresia „toți au păcătuit...” (Romani 3:23) mă include și pe mine. Însă Vestea Bună este că Isus Hristos a venit pe acest pământ pentru a-i salva pe cei păcătoși, luând păcatele noastre asupra Lui pe cruce. A murit, a fost îngropat și Dumnezeu L-a înviat la a treia zi. Pentru a putea fi mântuiți, Dumnezeu ne cere să ne pocăim de păcatele noastre, iar asta înseamnă să ne întoarcem de la respectivele păcate, să le părăsim și să ne punem încrederea în Fiul Său, Isus Hristos, care a luat asupra Lui pedeapsa pentru păcat.
Încercarea Papei Francisc de a face din homosexualitate un lucru normal înseamnă să spui că Sfintele Scripturi sunt false, că păcatele noastre nu contează cu adevărat și că putem continua să trăim în ele. Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci moartea, îngroparea și învierea lui Isus Hristos n-ar fi necesare. Nimeni nu are dreptul sau autoritatea de a banaliza jertfa lui Hristos în interes personal.
Da, Dumnezeu ne arată clar că ne iubește și că vrea să facem parte din familia Sa, dar ne spune și cum se poate întâmpla asta. Biblia spune: „Pocăiţi-vă dar şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare” (Fapte 3:19).
Vreau ca toată lumea să știe adevărul și să găsească pacea care vine numai din predarea deplină a vieții noastre în mâna Lui și sub autoritatea poruncilor Lui. Consecința unei inimi nepocăite și necredincioase este, de asemenea, clară în Cuvântul lui Dumnezeu - moartea veșnică. Dacă nu ne pocăim și nu primim oferta Lui de iertare, predându-ne viața sub autoritatea Lui, vom petrece eternitatea într-o altă familie, familia celor condamnați pentru păcatele lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.