După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 octombrie 2020

Biserica Baptistă Providenţa Timişoara își suspendă serviciile de închinare

 

Comunicat al conducerii Bisericii Baptiste Providența Timișoara

Dragi frați și surori în Cristos, dragi prieteni,
Ca urmare a agravării situației cauzată de răspândirea virusului Corona, conducerea Bisericii Baptiste Providența Timișoara își exprimă compasiunea și solidaritatea față de semenii noștri infectați cu virusul Corona din întreaga țară și suntem alături în cuget și rugăciune de cei afectați, de familiile acestora și de cei care se îngrijesc de ei. Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiilor care și-au pierdut pe cei dragi și ne rugăm ca Dumnezeu să le mângâie inimile și să le poarte de grijă.
Având în vedere creșterea riscului de infectare cu Covid 19 în această perioadă, pentru protecția membrilor, aparținătorilor și vizitatorilor Bisericii Baptiste Providența, am decis suspendarea serviciilor de închinare și orice alte activități desfășurate în clădirea bisericii pentru o perioadă de 14 zile, respectiv pănă la data de 4 Noiembrie 2020. După această perioadă vom anunța reluarea adunărilor bisericii în funcție de evoluția situației. Ne cerem scuze pentru situația aceasta și vă invităm să urmăriți în continuare postările Bisericii Providența pentru informări ulterioare!
Conducerea Bisericii Providența recomandă credincioșilor să rămână aproape de învățătura Scripturii și să treacă prin aceste momente cu calm și cu încredere deplină în Dumnezeu și în Cuvântul Său dătător de viață și speranță. De asemenea, chemăm frații și surorile ca în această situație neobișnuită să continuăm să ne rugăm Domnului ca El să aducă din nou vremea în care să ne putem aduna împreună la închinare și la părtășie.
Cu ajutorul Lui Dumnezeu vom trece și peste această încercare! Trebuie să acționăm biblic, responsabil și să fim uniți in astfel de momente!
Fiți binecuvântați!
În numele echipei de conducere a Bisericii Providența,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.