După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 17 mai 2020

Georgiana Moldoveanu 🔴 De ce să mă împac cu cineva când tot ce vreau este să am dreptate?


"Și toate lucrurile acestea sunt de la Dumnezeu, care ne-a împăcat cu El prin Isus Hristos și ne-a încredințat slujba împăcării; că adică, Dumnezeu era în Hristos, împăcând lumea cu Sine, neținându-le în socoteală păcatele lor, și ne-a încredințat nouă propovăduirea acestei împăcări." 
- 2 Corinteni 5: 18-19

În perioada de izolare am experimentat o nouă față a conflictului, numită: “n-ai unde să fugi”. Tensiunile au apărut mai des decât de obicei, pentru că rutina zilnică a avut în peisaj aceleași persoane. Cu greșelile lor, pe care înainte nu le observam atât de ușor. Cele mai multe conflicte au început de la trântitul ușilor, muzica prea tare, comunicarea și înțelegerea greșită a unor lucruri pe care le luam personal.

Aș putea reduce totul la două lucruri: imaturitate emoțională și spirituală, și înțelegerea deficitară a mesajului. De multe ori ajungeam la tensiuni și la ridicarea tonului vocii, fără ca măcar să identificăm problema reală de la care am început. Diferența era că de data asta nu aveam unde să fug, pentru că o amendă de câteva mii de lei îți cam taie elanul. Și, mai mult decât amenda, gândul că Dumnezeu m-a chemat la împăcare și nu la a avea dreptate.

Am învățat să ascult mai mult și confrunt în dragoste lucrurile care mă dor. Într-un conflict există întotdeauna adevărul meu, adevărul celuilalt și adevărul de la mijloc. Taina este să găsim acea cale de mijloc.

Conflictele sunt de fapt o oportunitate de a-L revela pe Dumnezeu și dragostea Lui, de a ne ruga mai mult pentru celălalt, și de a ierta mai mult, întrucât Domnul Isus Hristos ne-a încredințat slujba împăcării.

Scopul final al conflictului este împăcarea și nu dreptatea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.