După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 17 mai 2020

Ce fel de educație sexuală propun copiilor noștri domnul Președinte și domnii parlamentari?

Președintele României, parlamentarii noștri și, nu în ultimul rând, ziariștii zeloși, care au cerut o lege a educației sexuale în spațiul românesc, au citit vreodată care sunt recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, în materie de educație sexuală?

Recent, parlamentarii noștri au aprobat și președintele nostru, dl Klaus Johannis, a promulgat legea ce prevede educația sexuală obligatorie în școli. Cităm din ziarul „Adevărul”: „Organizaţia Mondială a Sănătăţii ne-a cerut ca această materie să fie obligatorie.
Ne întrebăm dacă președintele României, parlamentarii noștri și, nu în ultimul rând, ziariștii zeloși, care au cerut o astfel de lege în spațiul românesc, au citit vreodată care sunt recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), în materie de educație sexuală?
Ne întrebăm și noi, de ce i-ar impune OMS României aprobarea unei astfel de legi și care este legitimitatea OMS de a cere țărilor obligativitatea unei materii sau alteia în școli?
Din documentele OMS, reiese clar că acest organism sprijină un tip de educație sexuală radicală obligatorie a copiilor în școli, educație ce promovează avortul, masturbarea, homosexualitatea, transgenderismul și multe alte idei extreme. OMS nu e de acord cu educația sexuală a copiilor în cadrul familiei, din cauză că aceasta este „un tip de educație informală”, lipsit de „informații complexe și tehnice”, ce nu-și are locul „într-o societate modernă” .
Redăm mai jos extrase din unele documente ale OMS cu privire la educația sexuală în școli, analizate, în cadrul unui raport amplu al Family Watch International.
Dacă punerea în aplicare a acestei legi va arăta la fel ca și recomandările OMS, putem spune cu siguranță că așa-zisa educație sexuală nu va avea nici în clin, nici în mânecă nici cu educația, nici cu „informațiile complexe și tehnice”. (Asociația Provita Media)

Organizația Mondială a Sănătății promovează avortul, drepturile sexuale și educația sexuală obligatorie în școli

Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.