După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 28 ianuarie 2020

Gabriel Popa 🔴 George Soros o să toarne încă un miliard de dolari pentru a finanța o rețea de universități umaniste. Și în subsidiar pentru globalism, LGBT și transgenderism, avort „la liber” pentru tot poporul. Și pentru eutanasie și sinucidere „la liber”, asistată sau nu, pentru toți...


Alte câteva lucruri despre George Soros & prietenii

1. SNSPA va deveni oficial o universitate finanțată de George Soros. E bine că statutul și relația s-au oficializat. Și că știm pe față că Ștefan Gheorghiu rămâne Ștefan Gheorghiu, adică producător pe bandă rulantă de cadre de nădejde pentru secu și pentru partid(e).

2. George Soros o să toarne încă un miliard de dolari pentru a finanța o rețea de universități umaniste (printre care și SNSPA) „care să promoveze valorile liberale”. Adică bani pentru pregătirea viitorilor lideri și ideologi care vor conduce corporațiile, guvernele și lumea. Și în subsidiar pentru globalism, elgebete și transgenderism, avort „la liber” pentru tot poporul. Și pentru eutanasie și sinucidere „la liber”, asistată sau nu, pentru toți, programe de control și supraveghere a populației, pe scurt, pentru noua distopie bolșevic-fascistoidă a viitorului.

3. Dacă credeți că #rezist e o mișcare „de dreapta” care nu are nici o legătură cu #resistul american și cu banii și programele lui Soros, trăiți cu capul într-o cutie. Dacă vi se pare o simplă coincidență că mesajele #rezistului românesc sunt aceleași cu cele ale #resistului american, format din radicali stângiști, sau că mai toți sorosistii români s-au regăsit la protestele #resist din anii trecuți, sau că toți #reziștii români au boicotat referendumul pentru familie, trăiți, iarăși, cu capul într-o cutie. O astfel de viziune precum cea a lui Soros are nevoie de o armată de stradă, care să o susțină.

Nu e de ajuns să cumperi universitățile, creierele și viitorii politicieni care să ocupe educația și instituțiile; o armată în stradă e vitală ca să împingă lucrurile. Se cheamă „the hard measure”. Iar Soros și prietenii nu construiesc doar o viziune care va conduce la un nou totalitarism, ci își formează o armată. Războiul civil se poartă în școli și instituții, dar se poartă și în piețe, pe internet și în social media. Și e pentru mințile și sufletele noastre.


PS: Atenție și la lupii în blană de oaie, „neoconii” cu hashtag. Care urlă la fel cu și în cor cu #reziștii. Scopul lor e simplu: nu e doar deturnarea mișcării conservatoare, așa firavă cum e ea în România. Ei vor să treacă drept singurii „conservatori” legitimi și să închidă orice discuție despre patriotism, interese naționale, suveranism, autonomie energetică, control asupra resurselor naturale românești, orice temă care nu convine viziunii Soros. Și acum vor avea cu atât mai mult și banii, și mijloacele să o facă.

Gabriel Popa


▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.