După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 decembrie 2019

Inchiziția ideologică ce se numește CNCD ar trebui desființată: Recent, o asociație LGBT a fost amendată de CNCD pentru defăimarea religiei ortodoxe; amenda e mai mult simbolică...

O asociație LGBT a fost amendată de CNCD pentru defăimarea religiei ortodoxe”. Asta e ca și cum ai spune că Vaticanul a fost amendat de Inchiziție. Ce se întâmplă aici?

Că să înțelegeți, ăia care au făcut piesa blasfemiatoare de la „Cluj PRIDE” cu călugării semidezbrăcați care tăiau ceapă pe o icoană a lui Hristos au fost reclamați în vară la CNCD. Iar CNCD-ul până la urmă s-a sesizat și le-a dat o amendă mai mult simbolică.
Și „presa” (Libertatea, G4Media) citează întâi apărarea elgebetișitlor, în care blasfemiatorii zic că ei nu au făcut nici o „discriminare religioasă”, ascunzându-se după niște chițibușerii. Adică nici ceapă nu au tăiat pe icoană, nici gura nu le miroase. Și abia după aia „presa” citează, ascuns și pe la sfâșit, și reclamația. Cică „în replică” la apărarea elgebetiștilor – adică ăia mai întâi s-au apărat, iar apoi i-au reclamat oamenii, după ce ei deja se apăraseră. „În replică, reclamații au acuzat folosirea batjocoritoare a unor simboluri religioase creștine”, spunând că aceasta reprezintă „un act anticreștin de maximă gravitate, care nu poate fi scuzat sub pretextul unei manifestări așa-zis artistice”.

Amenda de 2.000 de lei e mai mult simbolică – oare puteau găsi o amendă mai mică? Iar gestul pare din categoria „să vă închidem și vouă gura”, în condițiile în care într-adevăr mizeria aia de la Cluj era orice, numai artă nu. Era blasfemie fără echivoc și hatereală anticreștină pe față, de 2 lei.

Partea bună e că asta ne arată că, dacă ieșim din letargie, putem să mai respirăm și noi. Ca să facem atmosfera cu adevărat respirabilă, Inchiziția ideologică ce se numește CNCD ar trebui desființată. Nu există libertate cât timp Inchiziția corectitudinii politice elgebete e la putere și taie amenzi.
Gabriel Popa, Facebook

Vezi și alte articole publicate aici despre:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.