După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 noiembrie 2019

Peter Costea 🔴 SIDA revine pe scena istoriei: SIDA II


Cei mai în vârstă vă amintiți că în anii 80 și 90 oamenii mureau cu miile, fiind victime ale unei boli atunci încă misterioase: SIDA / AIDS / HIV. Era și încă este o boala transmisibilă, incurabilă, care mai devreme sau mai târziu rezultă în moarte.

A fost detectată prima dată în Africa, camionagiii africani ducând cu ei această boală în toată Africa de la sud de Sahara. La scurt timp ea a ajuns și în Europa și America, fiind răspândită aproape exclusiv în comunitățile homosexuale. Victimele mureau cu miile și nu erau medicamente pentru vindecare ori pentru încetinirea efectelor bolii. Nici azi nu sunt. Datele statistice publicate anual de către American Center for Disease Control demonstrează în mod consistent că marea majoritate a persoanelor infectate cu SIDA sunt homosexualii și că majoritatea noilor cazuri de infecții cu SIDA se produc în rândul tinerilor homosexuali.

În 2000, Organizația Mondială a Sănătății a clasificat în mod oficial noua boala ca SIDA / AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome) / HIV.

După 19 ani, o echipă de oameni de știință a anunțat la începutul acestei luni, apariția unei variante noi de SIDA, numită HIV-1. Anunțul a fost făcut pe 6 noiembrie în publicația Journal of Acquired Immune Deficiency Syndrome. [Link: www.cnn.com]

Nu exista cură ori medicamente pentru HIV-1. Depistarea noii variante de SIDA e mai dificilă și teama medicilor este că sângele deja donat ar putea fi contaminat de noua variantă de SIDA. Medicii, însă, ne spun să nu intrăm în panică deoarece infecțiile cu noua variantă de SIDA sunt, încă, zic ei, rare.
Conform Organizației Mondiale a Sănătății. 36 de milioane de persoane din toată lumea sunt infectate cu SIDA, iar în 2016 au fost depistate 1.8 milioane de noi cazuri de infecții.


Știrea aceasta e importantă și ne amintește tuturor de înțelepciunile eterne ale Sfintelor Scripturi privind viața intimă și sănătatea vieții intime. Singura modalitatea preventivă este evitarea promiscuității și practica unei vieți monogame.

Peter Costea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.