După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 14 septembrie 2019

Gabriel Popa 🔴 În unele școli din California, printre orientările sexuale alternative cu care sunt „familiarizați” copiii de la vârste fragede se numără și pedofilia...

În unele școli din California, printre orientările sexuale alternative cu care sunt „familiarizați” copiii de la vârste fragede se pare că se numără și pedofilia. 
Da, ați auzit bine. Argumentele ar fi că „e o orientare sexuală”; „se întâmplă deja în societate”; și este „foarte important să îi învățăm pe copii despre asta.” 
Ar fi vorba deci despre o lecție de istorie importantă pentru copii, care trebuie învățați despre „perspectivele istorice asupra modului în care relațiile de gen și diversele tipuri de orientare sexuală au existat în istorie.”
În realitate, nu este vorba despre faptul că trebuie să predăm „orice se întâmplă” și nici despre „a preda istoria”; chiar, de când istoria „orientărilor sexuale” e mai importantă decât istoria aia adevărată a lumii? Ci este vorba despre a „normaliza” fiecare tip de perversiune sexuală imaginabilă. 
Și nu vorbim doar despre a induce confuzie, a perverti și a sexualiza copiii. Ci, mai mult, despre faptul că dacă discriminarea pe baza „orientării sexuale” este ilegală, următorul pas ar fi că școlile ar trebui să angajeze pedofili, ca să nu „discrimineze” o orientare sexuală acceptabilă. 
Și ce îi vom mai învăța pe copii – că dacă te opui abuzurilor sexuale ale unor adulți, asta înseamnă că ești un bigot și intolerant? Și că manifești o „fobie irațională” față de orientarea sexuală a pedofililor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.