După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 august 2019

Florin Ianovici 🔴 Vulnerabilități

Ferice de cei ce plâng...
Lacrimile nu sunt semnul slăbiciunii, ci dovada că ești om. Și încă unul care nu se teme să lase durerea să fie văzută de alții. În fond, cei ce batjocoresc lacrimile le vor avea... cândva
Ferice de cei ce plâng...
Lacrimile sunt cuvintele care nu se rostesc, dar care se aud cel mai bine pentru că vorbesc limba tuturor: dragostea plină de milă.
Ferice de cei ce plâng...
Lacrimile permit sufletului să respire atunci când durerea ți-a pus un nod în gât și o apăsare în piept. Lacrimile poartă durerea din inimă spre Mâna care vindecă.
Fericie de cei ce plâng.., pentru neprihănirea atât de greu încercată...pentru cei căzuți și trântiți la pământ de necazuri...pentru lumea care zace în cel rău.
Ferice de cei ce plâng... de bucuria zilei când vom fi primiți în corturile veșniciei, când vom păși alături de Leul din Iuda.
Ferice de cei ce plâng...
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.