După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 mai 2020

Donald Trump vrea redeschiderea Bisericilor din Statele Unite ale Americii


Președintele Trump intenționează să ia „o poziție foarte puternică” în sprijinul redeschiderii bisericilor, pe măsură ce țara se redresează pe fondul pandemiei coronavirusului, transmite Fox News.
„Unul dintre lucrurile pe care vreau să îl fac este să deschid bisericile”, a declarat Trump jurnaliștilor joi, pe gazonul Casei Albe.
„Bisericile nu sunt tratate cu respect de mulți dintre guvernatorii Democrați. Vreau să deschid bisericile și vom lua o poziție foarte puternică, cât de curând… Inclusiv moscheile”.
Comentariile președintelui Trump vin după ce Chicago a început să amendeze bisericile pentru că organizează slujbe religioase și nu se supun ordinelor de izolare la domiciliu emise de Guv. J.B. Pritzker.
Departamentul de poliție din Chicago a declarat pentru Fox News că trei biserici vor primi amenzi pentru serviciile care au avut loc duminica trecută.

Vestea că administrația Trump se va implica și mai puternic în protejarea libertății religioase în această perioadă de pandemie este încă un pas în procesul de protejare a libertăților individuale intrinseci ale cetățenilor americani, după ce Procurorul General, William Barr, a instruit Departamentul de Justiție să intervină de partea bisericilor din America în procesele de contestare și anulare a ordinelor abuzive emise de guvernatorii Democrați ai unor state.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.