După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 29 iunie 2019

Șase argumente împotriva „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex – și pentru susținerea căsătoriei naturale

„Căsătoria” între persoane de același sex poate fi un subiect emoțional; totuși, atunci când separăm emoțiile de fapte, devine clar că statul are motive serioase să susțină DOAR căsătoria bărbat-femeie.
Rolul autorității, indiferent de forma de guvernare sau orientarea politică, este în primul rând acela de a asigura, printr-o bună legislaţie, protecție comportamentelor care aduc beneficii publice şi totodată de a le limita pe cele dăunătoare.
Din perspectiva autorității legiuitoare, uniunea maritală bărbat-femeie trebuie protejată în mod special și expres ca acea formă de relație care aduce beneficii majore pentru societate. Istoric, avantajele căsătoriei sunt verificate și se regăsesc în funcțiile sociologice ale familiei pe care aceasta se întemeiază: procreativă, socială, economică.
Nicio altă uniune sau relație, indiferent pe ce s-ar fonda, nu poate asigura toate aceste funcții și ca atare nu poate pretinde protecție egală.

SUMAR

  1. Căsătoria naturală este temelia societății civilizate
  2. Comportamentul homosexual este inerent distructiv
  3. Legea este un educator valoros: ea încurajează sau descurajează comportamente
  4. Legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex ar încuraja și normaliza comportamentul homosexual, afectând căsătoria autentică, copiii, adulții și homosexualii înșiși
  5. Legea trebuie să promoveze comportamentele benefice și să interzică, sau cel puțin să nu aprobe, comportamentele distructive
  6. Așadar, legea trebuie să promoveze căsătoria autentică, naturală, și nu „căsătoria” între persoane de același sex sau „uniunile/parteneriatele civile”
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.