După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 23 mai 2019

Vasilică Croitor 🔴 Cea mai plauzibilă opțiune pentru votul de duminică este Peter Costea

În condițiile actuale, cea mai plauzibilă opțiune pentru votul de duminică este:
1. Peter Costea 
2. Da - la Referendum

Am să argumentez puțin.
1. Peter Costea este o opțiune viabilă pentru că la aceste alegeri nu se redistribuie voturile. Așadar, dacă nu va trece pragul electoral, votul celor care îl susțin nu va ajunge la alte partide, cel mult va fi un vot anulat. Peter Costea nu poate fi bănuit de interese obscure sau financiare, ceea ce este bine. Are un istoric care îl poziționează clar în favoarea valorilor creștine. A mai încercat și în urmă cu 5 ani, mai merită să mai facă o încercare. 
2. A nu participa la referendum înseamnă a adopta aceeași retorică strâmbă pe care au întrebuințat-o toți detractorii referendumului pentru definirea familiei. Putem să fim mai maturi și să ținem cont de faptul că nu lor le facem un bine votând, ci copiilor noștri, care îmi doresc să nu mai fie conduși de oameni ca Dragnea, Năstașe, Mazăre, Udrea, Severin etc. Iohannis ne-a dezamăgit în ceea ce privește familia și valorile creștine, dar referendumul este despre jutiție și acest subiect contează.
Vasilică Croitor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.