După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 mai 2019

Canada: Tatăl în pericol de arestare dacă se va adresa copilului transgender după sexul real

Clark va fi arestat dacă vreun polițist are motive „rezonabile” să creadă că acesta s-a adresat fiicei lui ca fiind de sex feminin în public sau în privat
Săptămâna trecută, Curtea Supremă din British Columbia l-a declarat vinovat pe un tată de violență  de familie pentru refuzul său politicos de a se referi la fiica sa ca băiat în privat și pentru repetatele interviuri din mass-media în care spune că fiica lui este fată.
În același timp cu apariția acestui caz, Curtea Supremă a emis o „hotărâre de protecție” suplimentară și mai dură. Documentul de trei pagini stabilește că tatăl, de azi înainte este pasibil de arestare imediată, „fără mandat”, dacă un polițist are motive „rezonabile” să creadă că acesta s-a adresat fiicei lui ca fiind de sex feminin în public sau în privat.
Noul ordin stipula nu doar că tatăl nu are voie să discute public despre sexul sau identitatea de gen a fiicei lui, dar și că nu poate prezenta documente din instanță pentru a-și prezenta cazul.
Pe de o parte, acest ordin poate părea ironic, din moment ce acoperă o hotărâre judecătorească disponibilă publicului. Pe de altă parte, ordinul este atât de vast încât include în mod firesc chiar documentul pe care este scris, iar acest document – care prevede amenințările cu arestarea – nu este încă publicat pe site-ul instanței.
După cum am relatat anterior, Curtea de Supremă din British Columbia a ordonat, în februarie, că Maxine, de 14 ani, poate face tratament cu testosteron fără acordul părinților. Prin urmare, Maxine a început tratamentul la spitalul de copii din British Columbia.
Tatăl ei, Clark, s-a opus ferm acestui tratament și a încercat imediat să conteste decizia Curții de Apel. „Aceste injecții îi vor distruge complet pubertatea. Oasele ei vor înceta să se mai dezvolte, creierul ei va înceta și el să se mai dezvolte…și nu va mai fi băiat. Nu va mai avea nici măcar forța osoasă pentru a fi fată”.
În speranța de a face cunoscut acest caz, Clark a acordat mai multe interviuri în care a spus că blocanții de pubertate și hormonii de schimbare a sexului nu sunt potriviți pentru fiica sa. Ca un număr tot mai mare de părinți din zilele noastre, Clark a susținut că fiica lui a fost indusă în eroare și spălată pe creier de către activiștii online și de administratorii școlii, care au început s-o trateze pe Maxine ca pe un băiat transgender la școală, fără a-i informa pe părinții ei atunci când aceasta avea doar 12 ani.
În timp ce Clark a solicitat și a primit acordul să fie anonim în aceste interviuri, pentru a proteja identitatea fiicei lui, instanța pare să fi fost profund deranjată de publicitatea negativă și de comentariile incorecte politic aduse deciziilor ei. Într-o hotărâre adoptată săptămâna trecută, judecătorul Francesca Marzar l-a condamnat pe Clark pentru „violență în familie”, pentru „negarea publică a identității de gen a lui Maxine”.
În același timp, Marzari a emis un ordin de eliminare din dosarul instanței a numelor celor doi doctori care s-au implicat activ în forțarea tranziției de gen a lui Maxine. Unul dintre acești doctori, dr. Wallace Wong, a ajuns recent sub atenția publică pentru faptul că poate diagnostica doar până la 20% dintre copiii din orfelinatul local cu o formă de disforie de gen.
Având în vedere că judecătorul Marzari prezintă această secretizare de informații ca o necesitate, există voci care susțin că instanța din British Columbia dă dovadă de o lipsă de preocupare pentru libertatea de exprimare și principiul transparenței.
Kari Simpson, președintele organizației pro-familie Culture Guard, s-a plâns că „Instanța Supremă din British Columbia a devenit o Instanță Star”, folosind puterea pentru a rescrie realitatea.
„Acest lucru este unul extrem și periculos” a declarat ea, susținând că instanța îl obligă pe Clark să accepte o „iluzie” cu privire la genul fiicei sale, iar dacă nu, va fi arestat.
Jeremiah Keenan

The Federalist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.