După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 decembrie 2018

Alianța Familiilor din România 🔴 Hipsterii post-referendumului: reacțiile cititorilor

Dupa referendum am publicat mai multe comentarii privind referendumul, atacurile clasei politice si mass mediei impotriva democratiei romane si a miscarii pro-familie din Romania si despre influenta lui Soros in Romania. Reactiile cititorilor nostri au fost multe si diverse. Astfel ca am gasit cu cale sa facem ceea ce nu am mai facut de mult: sa va dam dvs oportunitatea sa aflati cum gindesc concetatenii dvs si ingrijorarile pe care si ei si le exprima, publicind comentariile lor. Din lipsa de spatiu publicam doar citeva.
 
Comentariul unui profesor
 
Mă numesc [...], sunt profesor de discipline socio-umane la [...] și vă mulțumesc pentru tot efortul pe care-l faceți pentru susținearea familiei și a valorilor creștine. Apreciez extrem de mult și bunul simț prezent în toate articolele primite de la dumneavoastră. Nu știu dacă e ciudat sau nu, dar gândirea mea rezonează într-o măsură extrem de mare cu ideile susținute de AFR. Consider și eu că ar trebui ca AFR să intre în politică. Susțin și eu cu tărie acel comentariu al unui cetățean, pe care ni l-ați prezentat în ultimul email. Dacă nu o veți face dumneavoastră o vor face alții în numele dumneavoastră (hipsterii de care ați vorbit). Nu văd altă soluție. Sunt dezamăgit profund de toată clasa politică. Și simt lipsa unei alternative pe care să o susțin fără rezerve. Așa că, m-aș bucura extrem de mult să fie AFR-ul acea alternativă. Cu respect și prețuire, [...]
 
Comentariul unui cetatean crestin
 
Cred ca este o ideie F.B. infiintarea unei miscari politice cu iz crestin caci se simte lipsa unor formatiuni politice noi care sa atraga mai multi oameni la vot la alegerile parlamentare. Lansati ideia in spatiul public si vedeti cati oameni ar raspunde favorabil. ... TOATE CELE BUNE!
 
Un partid politic crestin
 
Consider ca e foarte buna ideea infiintarii unui partid politic crestin, ar trebui cautati crestinii care au pregatire pentru asa ceva, ca sunt cu siguranta destui oameni capabili intre ei. Cei din partidele politice credeti ca sunt grozav de bine pregatiti? nici pomeneala, multi nici nu au studii superioare, sunt doar tot felul de oportunisti care ar face orice pt a promova in functii. eu ca pregatire sunt profesor de istorie si as fi dispus sa ma implic in asa ceva. 
 
Buna ziua. Am citit cu surprindere **Comentariul unui cetatean* doar spre a realiza ca si eu, la fel ca el, si poate ca multi altii gandim la fel. Americanii au o vorba, to fight fire with fire, iar vremurile arata ca in special crestinismul este sub asediu. Ma uit la ofensiva pro drepturile homoseualilor care a monopolizat preocuparile si agenda politica cam peste tot in lume de parca toate problemele umanitatii au fost rezolvate si asta este unicul lucru ce a mai ramas de facut. Si realizez ca de fapt, lumea crestina este sub asediu din toate directiile posibile. La fel, ma gandesc la ce lobby puternic au in spate si ce sume uriase sant in joc. Si uite asa, Alianta Familiilor din Romania transformata in partid politic ar putea face diferenta. Sa ma ierte Bunul Dumnezeu daca gresesc dar asta este parerea mea.
 
Despre mercenarii lui Soros in Romania
 
Doamne ajuta! Trecutul nu-l poate schimba nimeni! Aceste informatii ar fi fost bine daca le-am fi stiut la momentul respectiv! Pana una alta a fost un referendum! De ce nu a iesit lumea la vot? Unde au fost ortodocsii nostri? S-or destepta acum? Un tren f important a trecut si minunatii (manipulatii adica ) au stat si au boicotat! Ce va face sa credeti ca acum vor fi impotriva parteneriatelor civile mai multi ca la referendum? Mila lui Dumnezeu! Trebuia post si rugaciune la nivelul intregii tari! Dar cursurile de la Predeal? Dar protocoalele incheiate intre 6 licee si o  scoala generala si Accept? Dar platforma Cred ce are printre obiective" promovarea si respectarea diversitatii" ? Dar programa APROBATA din 2014 la Consiliere si Orientare cl a XI-a IP3  ce are printre teme ideologia de gen si diversitatea? Parintii dorm, nu realizeaza pericolul, am discutat pe tema aceasta si am ramas blocata de raspunsurile lor! Oameni cu studii spun ca nu se intampla nimic grav......ca ce sens are sa depuna cerere la gradinita, scoala....Care credeti ca este pulsul? P e FB e de jale, actioneaza boicotistii, de spui ca  e iadul acolo! Lumea nu realizeaza pericolul! Dezamagita profund! Cu respect, [...]
 
Comentariul unui cetatean
 
Reflectiile dvs privind rezultatele Referendumului, desi dureroase, sunt adevarate. Tinind cont de toate cele mentionate in mesajul dvs se ridica totusi intrebarea fireasca: ce este de facut in continuare? Cum va reusi aceasta minoritate crestina din Romania sa-si faca auzita vocea? Problemele cu care se vor confrunta de acum inainte toti cei ce se mai considera crestini vor fi din ce in ce mai numeroase si nu vor intarzia sa apara .... Din pacate, asa dupa cum bine ati remarcat, clasa politica actuala, in ansamblul ei, de la Presedinte in jos, a dezamagit profund. Spuneati ca, pentru comportamentul lor vor fi penalizati la viitoarele scrutine electorale. ... Bine, dar cum se va intimpla acest lucru atita timp cit nu exista in prezent o alternativa viabila? Pentru ca, sincer vorbind, nu vad in acest moment pe scena politica un partid sau o miscare de inspiratie crestina in vorbe si fapte. ... Si poate ca cei 3,5 milioane care au votat “DA” la acest referendum ar merita sa-si aibe reprezentantii lor, alesi dintre ei, in Parlament, si nu doar acolo, ci in general, in viata politica a societatii in care traim.
 
Inainte si dupa Referendum CpF a anuntat ca NU se va transforma intr-un partid politic. Este optiunea dlor, si, desigur, nu suntem noi in masura de a-i judeca. Cred insa cu tarie ca efortul urias depus de toti acesti aproape 3 ani scursi de la demararea strangerii semnaturilor merita o continuitate pe masura. Dar a merge inainte numai redactind si trimitind scrisori de protest diverselor autoritati (Parlament, Guvern, Presedinte etc.) ori semnind diverse petitii online mi se par mult prea putin si cam fara rost. Aceasta pentru ca nimic nu pare a se schimba in bine daca se va urma numai aceasta cale. Decidentii politici ai timpurilor noastre par a avea cu totul alte prioritati decit sa-si plece auzul la cuvintele unora care, in opinia lor, iata, nici nu sunt atit de numerosi (de vreme ce n-au fost in stare sa “treaca” un Referendum).

Si totusi ... daca ne imaginam ca macar o parte din cei care au votat “DA” in urma cu 10 zile (sau sa spunem 1 din 5) ar sustine infiintarea unei miscari crestine care sa-i reprezinte, atunci s-ar stringe cu usurinta cca. 700.000 de voturi. La alegerile parlamentare trecute (2016) participarea a fost de aproximativ 40% (cca. 7.300.000). In aceste conditii s-ar obtine o sustinere din partea a cca 10% dintre votanti, ceea ce ar insemna un procent semnificativ pentru inceput. Important este ca noua formatiune – am putea sa o numim Alianta Crestina din Romania – sa-si defineasca urgent un program inchegat, promotor al valorilor crestine, sa fie acceptata si “populata” de reprezentanti integri apartinind diferitelor traditii religioase din Romania care, lasand la o parte micile diferente ce-i despart, sa reusasca sa descopere un limbaj comun inspirati din cuvintele Mantuitorului “Ca toti sa fie una” (Ioan 17,21).
 
Si poate ca astfel, la un moment dat, glasul crestinilor se va face in sfarsit auzit, parerea lor va conta si va fi luata in seama, iar implicarea lor va putea schimba in bine societatea de azi. “Voi sunteti sarea pamantului ... Voi sunteti lumina lumii” (Matei 5, 13-14) sunt cuvintele cu care Domnul i-a imbarbatat pe ucenici, caci, spune to El, “in lume veti avea necazuri, dar indrazniti. Eu am biruit lumea” (Ioan 16,33) Cu speranta intr-un viitor mai bun pentru toate familiile noastre va incurajez sa mergeti mai departe.

Material furnizat de catre Alianța Familiilor din România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.