După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 octombrie 2018

Cătălin Sturza 🔴 Vot covârșitor DA. Își pot permite partidele politice să ignore o „minoritate” formată din 4 milioane de români?


  1. Vot covârșitor DA, în proporție de 92%, din totalul de 22% participanți la vot – adică aproape 4 milioane de români; în vreme ce doar 6% dintre români au votat NU. Și nu putem să trecem peste asta atunci când vorbim despre „eșecul” Referendumului. Nu putem monopoliza interpretarea rezultatelor într-un singur sens, vorbind despre „eșec”, fără a aduce în discuție votul care a fost covârșitor „DA”. Faptul că Referendumul nu a trecut pragul are explicațiile sale, unele care țin de circumstanță. Dar votul DA a fost zdrobitor, iar să ignori acest lucru este, în realitate, profund manipulator.
  2. În fapt, acest vot demonstrează că românii SE OPUN într-o largă majoritate „căsătoriei” între persoane de același sex – fapt care poate să fie extrapolat la nivelul întregii societăți. Dovadă o fac, pe de o parte, sondajele recente cu privire la poziționarea românilor față de căsătoriile de același sex; iar rezultatul Referendumului oglindește aceste sondaje. Dar și faptul că neparticiparea a fost, în fapt, cauzată de o sumă de factori. Trei dintre aceștia: a) românii nu au înțeles importanța temei Căsătoriei – mulți nu au priceput de ce ar trebui să voteze că „apa e udă”; c) nici faptul că întrebarea nu a fost clar formulată nu i-a ajutat pe mulți să înțeleagă tema – era necesară o campanie consistentă de informare pentru a lămuri întrebarea ; c) dezinteresul românilor față de orice temă care e, într-un fel sau altul, politizată este vizibil la alegerile din ultimii ani – vedem acest dezinteres, de pildă, în participarea foarte redusă la ultimele alegeri europarlamentare.
  3. Din Diaspora, au votat DE DOUĂ ORI mai mulți români, față de alegerile parlamentare din 2016(conform rezultatelor parțiale de luni). Acest lucru arată că românii sunt conștienți de importanța și de gravitatea pericolul ideologiilor neomarxiste. Mulți dintre ei simt, deja, efectele nocive asupra acestor ideologii acolo unde trăiesc – libertatea lor de exprimare este tot mai mult restricționată; copiii lor sunt expuși, la școală, educației sexuale uneori de la vârste foarte fragede; nu-și mai pot educa copiii în spiritul propriilor valori; etc.
  4. Nu este deloc onest ca adversarii acestui Referendumcare au manipulat până în prezent spunând că Referendumul nu este despre Căsătorie, ci este despre Dragnea, despre „legile justiției”, etc – să spună acum că acest Referendum a fost despre poziționarea românilor cu privire la „căsătoria” homosexuală. Și despre faptul că românii acceptă sau nu acceptă „căsătoria” homosexuală. Păi, ori e vorba despre Dragnea, ori e vorba despre Căsătorie? Faptul că românii se împotrivesc, în mare majoritate, căsătoriei între persoanele de același sex o arată votul în proporție de 92% DA.
În sfârșit, își pot permite partidele politice să ignore o „minoritate” formată din 4 milioane de români?
Cătălin Sturza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.