După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 29 septembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Despre campania Coca Cola

Compania aceasta de băuturi carbogazoase a postat o poză cu trei perechi a câte două sticle identice de suc spunând că nu văd nicio diferență. Aș vrea să vă spun un lucru, voi vindeți de câteva decenii bune miliarde de sticle de suc datorită faptului că puteți să îmbuteliați în sticle cu dop. Accentul se pune pe dop și pe sticlă când vorbești de pereche, utilitate și de normalitate.
Dumnezeu a spus că bărbatul își va lăsa părinții la vremea potrivită și se va uni cu cea care îi va fi soție, iar ei vor deveni un singur trup. Asta fac majoritatea oamenilor de la întemeierea lumii. Așadar nu poți face un singur corp cu două sticle identice, ci cu o sticlă și un dop. Nu vă pot felicita pentru ce ați făcut și sunteți dovada că lumea și-a pierdut așa de mult înțelepciunea acesta firească încât au început să vadă perechi în orice.
Identitatea acestei companii stă în Coca și Cola și nu în Coca și Coca sau Cola și Cola, cum vor ei azi să fie.
Încă un lucru vreau să vă mai spun, dacă îți poți schimba gusturile de la un suc la altul, de la Cola la Pepsi, cum intentionez să și fac, nu tot așa este și cu căsătoria dintre un bărbat și o femeie, nu o poți schimba după gusturi și vremi. Ce face omul în privat cu darul acesta al sexualității primit tot de la Dumnezeu e alegerea lui față de care va da socoteală înaintea Dătătorului, dar nu veniți să dărâmați după gusturile voastre stălpii și valorile acestei societăți.

Tony Berbece
Vezi și o postare mai veche:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.