După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 mai 2016

✡ Împlinirea profeției: Evreii se întorc în număr tot mai mare în Israel, ajutați de creștini

Nu te teme de nimic, căci Eu sunt cu tine, Eu voi aduce înapoi neamul tău de la răsărit şi te voi strânge de la apus. Voi zice miazănoaptei: ‘Dă încoace!’ şi miazăzilei: ‘Nu opri, ci adu-Mi fiii din ţările depărtate şi fiicele de la marginea pământului: pe toţi cei ce poartă Numele Meu şi pe care i-am făcut spre slava Mea, pe care i-am întocmit şi i-am alcătuit.(Isaia 43:5-7)
De-a lungul istoriei, poporul evreu are o istorie lungă și complexă care a tras atenția opiniei publice de nenumărate ori. În ultimii ani s-a remarcat și în Europa o creștere semnificativă a spiritului antisemit. Premierul israelian, Beniamin Netanyahu afirma la începutul anului 2015 că Guvernul său va adopta un plan în valoare de 45 milioane de dolari pentru a încuraja imigrația evreilor din Franța, Belgia și Ucraina, deoarece aceste națiuni au fost ținta mai multor atacuri teroriste în ultima vreme. Evenimentele și atacurile din cursul anului 2015 i-au dat dreptate, evreii nu mai sunt bine primiți în Europa.

Pe lângă acțiunile de factură politică, diverse organizații au demarat numeroase acțiuni și parteneriate, cu scopul de a susține întoarcerea evreilor în Israel. Una dintre organizațiile care au depus un efort remarcabil în acestă direcție este Ebenezer Operation Exodus. Această organizație a facilitat deplasarea și reintegrarea socială în Israel a zeci de mii de evrei.
Urs Käsermann, lider în organizația Ebenezer Operation Exodus, spunea reporterului Alfa Omega TV în mai 2015: „Slujesc în organizația creștină Ebenezer Operation Exodus. Această organizație îi ajută pe evrei să facă aliyah, adică să se întoarcă în Israel conform profețiilor biblice. Organizația a fost fondată în 1991, când a căzut Cortina de Fier. Atunci, fondatorul, un om de afaceri elvețian, a fost chemat de Dumnezeu să îi ajute pe evrei să se întoarcă acasă. De atunci, lucrăm pentru poporul evreu, oferind ajutor. Colaborăm cu statul israelian, cu organizația Agenția Evreiască (ce se ocupă de repatrierea evreilor în Israel) pentru a-i ajuta pe evrei să se întoarcă în Israel, după cum spun profețiile.
Continuarea pe www.alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.