După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 5 decembrie 2015

Pastor Samy Tuțac – Ori ne vom conforma gândirii seculare, ori vom plăti...

Evenimentele nefericite prin care trece familia Bodnariu din Norvegia ne-au trezit, pe cei mai mulți, din somnul letargic în care ne-am adâncit, de o bună bucată de vreme. Abia acum începem să realizăm în ce lume trăim, dar mai ales în ce lume vor trăi copiii noștri. Nu am nici un dubiu că trăim într-o lume nebună, o lume a valorilor răsturnate, o lume aflată cu "arme și bagaje" în slujba lui Satan. 

Avem de a face cu o societate profund anticreștină, o lume care luptă împotriva lui Dumnezeu, pe față, fără ocolișuri. Zi de zi auzim că într-un loc sau altul creștinii sunt obligați să renunțe la chestiuni care le sunt dragi, care fac parte din ethosul lor, pentru a nu-i jigni pe unii sau pe alții. Ce este foarte interesant? Că doar credința și tradițiile creștine îi ofensează pe toți. Obiceiurile ciudate ale altor grupuri religioase nu deranjează pe nimeni, sunt multiculturalism. Aberațiile homosexualilor sau pedofililor nu deranjează lumea civilizată, dar aceeași lume civilizată este deranjată de un simplu "Merry Christmas", că de "Christ is risen" nici nu poate fi vorba. Ar fi ofensator pentru Mohamed, Buda, Confucius sau alți falși profeți, care au murit și morți au rămas. 

Ultimele evenimente legate de răpirea copiilor din familii pe motiv de "creștinism radical" sunt o mare provocare pentru noi. Ce vom face? Cum vom răspunde acestor provocări? Vom învăța copiii la Biserică să-L mărturisească pe Cristos, iar acasă le vom spune să nu facă asta? Dacă vom fi acuzați de îndoctrinarea copiilor noștri ce vom face? Ne vom conforma sau vom plăti scump! Nu există cale de mijloc. Nici jumătăți de măsură.

Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.