După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 5 decembrie 2015

Marius și Ruth Bodnariu au reușit să-și vadă bebelușul după 19 zile!

Cateva cuvinte despre Marius si Ruth: ieri au reusit in sfarsit sa-l vada pe bebelusul Ezekiel! Din data de 15 noiembrie Marius nu l-a mai vazut pe Ezeckiel iar Ruth nu l-a mai vazut din data de 22 noiembrie.
Astazi l-au vazut din nou. S-au bucurat foarte mult amandoi… si Ezekiel s-a oprit din supt in momentul cand Marius a inceput sa-i cante, s-a uitat la el si a ras… Spera sa-i poata vedea pe toti copiii!
Doamne, te rugam uneste familia aceasta, parinti si copii impotriva a tot ce vrea si poate sa faca Barnevernet pentru ca doar Tu esti ATOTPUTERNIC!
Cu toate demersurile pe care le facem sau avem in plan sa le facem, cea mai mare putere o are rugaciunea si postul! Ii purtam in rugaciunile noastre in continuare, si va veni si ziua aceea cand vor fi impreuna din nou!
Sursa informatiei: Agnus Dei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.