După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 martie 2015

Deschiderea librăriei creștine "Învățătură din Cuvânt" la Chișinău


Misiunea ”Precept Ministries Moldova” a deschis miercuri, 11 martie 2015, prima librărie, numită “Învățătură din Cuvânt”. Organizatorii își propun astfel să pună la dispoziția publicului materiale, care să-i ajute să studieze individual și profund Biblia.
În librărie sunt expuse peste 130 de titluri de cărți atât în limba română, cât și în limba rusă, pentru toate vârstele si preferințele.
Participanții la eveniment au apreciat pozitiv ideea unei librării creștine publice. Unii dintre ei au făcut astăzi primele achiziții de cărți.
În incinta librăriei este amenajată și o clasă de studiu biblic unde, ghidați de profesori cu experiență, doritorii vor putea să studieze Sfintele Scripturi.
Librăria “Învățătură din Cuvânt” va activa de luni pînă vineri și este amplasată în subterana din sectorul Ciocana, strada Alecu Russo 59/6. Misiunea ”Precept Ministries” își desfășoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova de aproape 20 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.