După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

miercuri, 16 decembrie 2020

S-a dat startul: 130 de milioane de oameni, biometrizați. Cartea de identitate unică BIOMETRICĂ, adoptată de Mexic pentru „soluționarea schimbărilor demografice”

 Mexicul a adoptat o nouă lege a populației care vizează crearea unei „cărți de identitate digitale unice”, astfel încât să permită guvernului să abordeze "schimbările demografice, mortalitatea, fertilitatea și migrația internațională”, scrie Lifesitenews.

Noua lege generală privind populația, mobilitatea umană și interculturalitatea, adoptată de Camera Deputaților din Mexic „va permite Ministerului de Interne să creeze o bază de date cu datele personale ale cetățenilor mexicani, inclusiv biometrcie”, a raportat Forbes Mexic.
 
Cédula Única de Identidad Digital (Carte de identitate digitală unică) urmează să devină „documentul oficial de identificare pentru toți mexicanii” și va fi eliberat celor din Mexic și, de asemenea, celor care locuiesc în străinătate, potrivit BiometricUpdate.com.
 
Cardul va conține „numele, prenumele, data nașterii, locul nașterii, naționalitatea și datele biometrice ale cetățenilor, împreună cu un număr unic de înregistrare a populației (CURP)”.

Scopul declarat al cărții de identitate nu este doar „garantarea dreptului la identitate”, ci „abordarea schimbărilor demografice".

Legea generală a populației din Mexic, creată în 1974 și reformată ultima dată în 2014, prevede executarea „măsurilor necesare” pentru programele de planificare familială prin „servicii de educație și sănătate publică”, „cu scopul de a reglementa și stabiliza rațional creșterea populației.” Mexicul are o populație de circa 130 de milioane de oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.