După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

marți, 29 decembrie 2020

„Binecuvântări” pentru homosexuali : Președintele „episcopilor” germani vrea să „schimbe” catehismul

 Catehismul ar trebui rescris în ceea ce privește practicarea homosexualității și ar trebui introdusă o „binecuvântare” pentru cuplurile homosexuale, a declarat pentru Herder.de președintele episcopilor germani, Georg Bätzing din Limburg.

El crede că „avem” nevoie de soluții care nu numai că vor intra în vigoare în privat, „dar ar avea și o vizibilitate publică - dar clarifică faptul că nu se stabilește nicio căsătorie.” Bätzing a fost incapabil să spună ce ar presupune „binecuvântarea homosexuală.”

Bätzing consideră că este posibil să se introducă „binecuvântări” pentru homosexuali, independent de Vatican. Alternativ, un consiliu ar putea discuta aceste „întrebări”, crede Bätzing.

Conform Bibliei și Catehismului, actele homosexuale sunt „în mod inerent deplasate” și un păcat și un act abominabil strigând către cer pentru răzbunare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.