După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 noiembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Standardele mele sunt aici...

 

Ieri, un articol de-al meu a fost acuzat că încalcă “standardele comunității”, eu nu știu alte standarde decât cele din Scriptură și nu recunosc o altă comunitate autentică și benefică societății decât cea a creștinilor, care trăiesc adevărul. Restul sunt sortite judecății după Scriptură și sunt sortite eșecului și suferinței. Un semn că vine sfârșitul sunt tocmai aceste comunități internaționale, care însumează miliarde de oameni și care au alte standarde decât cele sfinte. Cum zice Pavel: “Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă, ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute și își vor da învăţători după poftele lor” (2 Timotei 4:3).

Standardele mele despre familie sunt extrase din Scriptură, familia lăsată de Dumnezeu este formată doar dintre un bărbat și o femeie, ce este în plus nu poate fi acceptat de niciun creștin autentic, iar oricât v-ar deranja, Biblia va rămâne dreptarul după care Dumnezeu va judeca lumea și orice relație.
Standardele mele despre relațiile sexuale se găsesc în Scriptură, sexul este o mare binecuvântare doar dacă este “consumat” în cadrul intim al căsătoriei dintre un bărbat și o femeie, dacă acesta este consumat înainte sau extraconjugal, atunci devine un mare blestem și o mare sursă de suferință.
Standardele mele despre dreptate se găsesc în Scriptură, văduva, orfanul și săracul trebuie ajutați fără să judeci și să analizezi prea mult. Hoțul și mincinosul nu vor moșteni viața viitoare, curvarul, sodomitul și hulitorii de Dumnezeu vor fi și ei aruncați în focul veșnic pregătit demonilor deja judecați.
Standardele mele mi-au fost date de Hristos, care e salvarea mea. El mi-a schimbat viața și m-a făcut dintr-un ticălos făcător de rele, cu patimi stricate, invidios, hulitor, mincinos, fricos și laș, un creștin curat, iubitor și curajos. Curajos îndeajuns încât să nu mă lepăd de standardele mele, care se găsesc în Scriptură!
Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.