După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 noiembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Creștinul și datoriile financiare...

 

Adesea s-au adunat și la mine facturi care m-au copleșit, datorii mari greu de imaginat că le voi putea achita. Când comparam venitul cu cheltuielile care urmau spuneam: “Doamne, numai mila Ta mă poate scăpa!” Și chiar așa era. Îmi aduc aminte că era soția mea studentă în ultimul an la medicină, eu eram singurul care lucram, iar datoriile deja ne acaparaseră. Colac peste pupăză am mai căzut și la pat din cauza unei răceli puternice. Atunci a venit mama cu două plase de mâncare și cu o sumă mare de bani pe care o primise la rândul ei miraculos din partea unei rude.

Altă dată îmi mai trebuiau 70 de lei să plătesc chiria, iar când mă întorceam îngândurat spre casă am găsit trei bancnote, doua de 10 lei și una de 50. Erau fix banii care-mi trebuiau. Oare nu chiar un înger al Domnului i-a așezat înaintea mea ca să-i găsesc și să mă folosesc de ei?
Tot în perioada studenției mele și a soției eram într-o situație critică, tocmai ce vorbeam cu soția la telefon că nu avem nimic de mâncare și ne întrebam ce vom mânca. Atunci înaintea soției a sclipit in razele soarelui ceva, s-a aplecat și a constatat că era un cercelușul care a valorat 160 de lei, banii pentru mâncarea pe câteva zile. Așadar, când noi nu mai avem Tata are din belsug. Când Isus și Petru nu aveau bani sa-și plătească dările de la Templu (erau ca un impozit pe persoană, nu doar un impozit religios), atunci Isus l-a trimis pe Petru sa-și întindă undița, iar din burta peștelui prins să scoată moneda care acoperea taxa pentru amândoi. Concluzia este că pentru tine Dumnezeu poate răscoli munții și mările ca să scoată ce-ți trebuie din ele. Al Domnului este pământul cu tot ce cuprinde el, iar la cuvântul Lui poate sa-ți facă să crească uleiul și făina în vas. Nu te îngrijora, cere și așteaptă!
”Du-te la mare, aruncă undiţa şi trage afară peştele care va veni întâi. Deschide-i gura şi vei găsi în ea un ban pe care ia-l şi dă-li-l lor, pentru Mine şi pentru tine.” (Matei 17:27)
Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.