După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 20 noiembrie 2020

Sali Sabri 🔴 Doriane, ai plecat prea repede!

 
Mi-a scris ieri seară pentru ultima dată: "Domnul să aibă milă de sufletul meu, Sali". De câteva săptămâni, de când era în spital, îmi scria zilnic. Ultima dată mi-a cerut să-i aduc ceva de la restaurantul turcesc din Medgidia. După ce a mâncat mi-a mulțumit de vreo trei ori.

Mereu pus pe glume, dar foarte serios când era vorba de slujire. Nu m-a refuzat niciodată atunci când l-am chemat să mă ajute prin predicare, la înmormântări, la botez, la ședințe! Dorian a fost o voce puternică în comunitatea noastră, un slujitor devotat, un prieten de nădejde. A rămas în urma lui o soție sfâșiată de durere și doi băieți tineri care de acum vor spune "tată" doar Celui de Sus.
Te-a biruit virusul, Doriane, dar mai important este că tu ai biruit moartea, iar acum ești la Cel pe care l-ai slujit cu pasiune și dedicare! Pentru noi e prea devreme, că aveai doar 47 de ani, pentru tine e fericire pentru că ești în împărăția Regelui!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.