După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 20 noiembrie 2020

Peter Costea 🔴 Principii biblice pentru implicarea politică


Click pe copertă!

Vă amintiți că în vară și până înspre toamnă am discutat în comentariile live pe FB despre necesitatea formării de cetățeni creștini. De câteva ori am menționat publicarea recentă în SUA a unei broșuri pe această temă. Cu consimțământul autorului și al Fundației la care lucrează, broșura a fost tradusă în limba română și recent tipărită.

Am deci plăcerea deosebită să vă informez că săptămâna aceasta a ieșit de sub tipar traducerea românească a broșurii publicate în iunie de Family Research Council (Washington, DC) cu titlul: Biblical Principles for Biblical Engagement: Worldview, Issues, and Voting (Principii Biblice pentru Implicarea Politică).
Broșura (de aproximativ 40 de pagini) va fi disponibilă publicului din România începând de săptămâna viitoare. Fondurile obținute din vânzarea ei vor fi folosite pentru a publica un număr adițional de broșuri, cu dorința de a asigura disponibilitatea ei tuturor celor interesați de subiect. Detaliile privind disponibilitatea broșurii vor fi publicate pe siteul www.aliantarenastereanationala.ro începând de săptămâna viitoare.
Am scris și o mică Introducere a cărții, atrăgând din nou atenția cititorilor asupra importanței transformării tuturor creștinilor în cetățeni creștini. Am convingerea că broșura va facilita acest proces de devenire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.