După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 14 octombrie 2020

Viorel Iuga 🔴 Noi, credincioșii evanghelici din România, ar trebui să ne ridicăm mari semne de întrebare...

În fiecare an pe 14 octombrie, credincioşii ortodocşi o sărbătoresc pe Sfânta Paraschiva. Anul acesta, cu durere în suflet, mulți credincioși ortodocși o sărbătoresc în mod diferit.

În mod natural în baza convingerilor religioase, creștinii evanghelici se împart în două categorii. Unii, puțini la număr, se bucură, iar cei mai mulți rămân indiferenți.
Nu comentez aici convingerile teologice pe care, în cazul meu, cei mai mulți le cunoașteți. Vreau doar să vă atrag atenția că din perspectiva cetățeanului în zilele acestea, noi, credincioșii evanghelici din România ar trebui să ne ridicăm mari semne de întrebare și să înălțăm către Dumnezeu măcar o rugăciune fierbinte. Dacă autoritățile din România au curajul să interzică un mod de închinare al cultului majoritar al țării, de ce credeți că se vor sfii să ne interzică mâine ceva nouă, cultelor minoritare?
Fraților, România a intrat foarte repede într-o etapă la care sigur nu ne-am așteptat. Terenul pierdut nu se mai câștigă cu ușurință. Dacă nu ne unim și nu luptăm în rugăciune și legal pentru oprirea oricărui abuz și pentru păstrarea libertăților sociale, vom regreta. Este adevărat, credincioșilor autentici le mai rămâne ajutorul Mântuitorului, al Domnului nostru Isus Cristos. Să întărim relația noastră cu El, să rămânem în Adevăr și să trăim în ascultare deplină de El.
Viorel Iuga - Președinte al Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România şi Secretar general al Alianţei Evanghelice din România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.