După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

miercuri, 14 octombrie 2020

Peter Costea 🔴 Va câștiga domnul Trump alegerile?

 

Sute de sondaje de opinie asaltează publicul american, cele mai proeminent difuzate fiind cele care îl pun pe dl Biden cu mult înaintea dlui Trump. Majoritatea americanilor nu le mai iau în serios.

E posibil ca scenariul lui 2016 să se întâmple din nou, în care dl Trump va câștiga în ciuda pronosticurilor politice? În 2016 toate sondajele de opinie vânturate în presă îi dădeau dnei Clinton un avantaj enorm în raport cu dl Trump. Până în seara alegerilor, când harta Americii a devenit roșie aproape în întregime.
Acum câteva zile, un expert de la Insider Monkey, un grup de cercetători în domeniul economiei, afirma că în 3 săptămâni dl Trump “will deliver another stunning upset / va câștiga alegerile împotriva așteptărilor”.
Autorul face aceeași analiza în 2020 pe care a făcut-o în 2016, când pronostica că dl Trump urma să câștige, iar dna Clinton să piardă. Analiza e interesantă, meticuloasă, ușor de urmărit, și merita să fie citită. Eu zic să fie într-un ceas bun. [Link: www.yahoo.com/news/win-presidency-001318552.html]
Pe de altă parte, senilitatea dlui Biden, mai ales când încearcă să vorbească spontan, devine tot mai evidentă. Se pierde în memorie și cuvinte. Pe 12 octombrie, de exemplu, spunea "I am proud to run as a Democrat for the Senate / sunt mândru să candidez ca democrat pentru Senat". A uitat că e în 2020 și că, de fapt, candidează pentru Președinție. Asemenea dnei Dăncilă care, la prezidențialele din România, nu știa în ce județ se află.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.