După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

sâmbătă, 3 octombrie 2020

Peste 200 de scriitori britanici au semnat un "mesaj de dragoste" pentru persoanele transgender

 

Peste 200 de scriitori britanici au semnat un ''mesaj de dragoste'' pentru persoanele transgender, la câteva zile după ce alţi 58 de scriitori au condamnat ameninţările la adresa scriitoarei J.K. Rowling pe tema comentariilor acesteia la adresa drepturilor comunităţii trans, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Scrisoarea deschisă, semnată printre alţii de romanciera Jeanette Winterson, cunoscută pentru romanul ''Oranges Are Not the Only Fruit'', şi autoarea de ficţiune young adult Malorie Blackman, a fost publicată online miercuri de The Second Shelf, o librărie feministă din Londra.

''Suntem alături de voi, vă auzim, vă vedem, vă acceptăm, vă iubim. Lumea este mai bună pentru că sunteţi şi voi în ea'', se spune în scrisoare, coordonată de scriitoarele Kiran Millwood Hargrave şi Daisy Johnson, care nu menţionează în text numele autoarei seriei ''Harry Potter''.

''Persoanele non-binare sunt autentice, femeile trans sunt femei, bărbaţii trans sunt bărbaţi, drepturile comunităţii trans sunt drepturi ale omului'', se mai spune în scrisoare, cu referire la persoanele non-binare, document care a fost semnat de asemenea de editori şi publicişti.

Drepturile persoanelor trans au fost intens dezbătute în Marea Britanie după ce, în prima parte a anului, Rowling a dat naştere unor temeri referitoare la accesul femeilor trans în spaţiile dedicate femeilor - o viziune apreciată de unii activişti din domeniul drepturilor femeilor, dar criticată de avocaţii comunităţii trans.

Scrisoarea de miercuri vine după un demers similar lansat duminică de romancierul Ian McEwan şi dramaturgul Tom Stoppard în care se spune că Rowling s-a confruntat cu ''un asalt de abuzuri care scot în evidenţă o tendinţă insidioasă, autoritară şi misogină din social media''.

www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.