După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 octombrie 2020

Expoziţie de fotografie, teatru, muzică, filme dedicate comunităţii LGBT, în programul lunii octombrie la Institutul Cervantes din Bucureşti

 

O expoziţie de fotografie, un spectacol de teatru şi un recital de saxofon, dar şi o serie de filme dedicate comunităţii LGBT+ şi filme de dans fac parte din programul Institutului Cervantes din Bucureşti pentru luna octombrie, evenimente care vor marca şi Ziua Naţională a Spaniei, sărbătorită pe 12 octombrie.

Odată cu Noaptea Galeriilor - care anul acesta este organizată în trei seri consecutive, pe 2, 3 şi 4 octombrie - va fi deschisă în spaţiul Institutului o expoziţie de fotografie semnată de doi artişti spanioli inovatori ce pun într-o lumină nouă un loc încărcat simbolic pentru români, Transfăgărăşanul.

Expoziţia de fotografie realizată de Eriz Moreno şi Amaia Molinet scoate în evidenţă Drumul Naţional 7C ca mijloc de apropiere de un spaţiu şi un teritoriu. Fotografiile propuse de cei doi sunt vectori în care converg diferite aspecte ce au legătură cu actul mişcării: experienţa noastră personală, drumul ca obiect şi relaţia cu peisajul pe care acesta îl străbate. Vernisajul expoziţiei, în prezenţa celor doi fotografi, este programat să aibă loc pe data de 6 octombrie.

În perioada 2 - 27 octombrie, Institutul Cervantes, în colaborare cu Ambasada Spaniei în România, continuă programul de difuzare a filmelor spaniole online cu un program de scurtmetraje de ficţiune şi documentare, reprezentative pentru diferite forme de expresie şi de reprezentare a grupului LGBTI+. Peliculele, producţii cinematografice din Spania, Columbia sau realizate în coproducţie mexicano-americană, îşi propun să ofere o imagine a creativităţii acestor identităţi, oferind spectatorilor o mostră cinematografică ce face vizibile diferite indentităţi sexuale. Includerea în program a unui conţinut legat de politica de a face vizibile grupurile LGTBI+ reprezintă o necesitate în demersul institutelor culturale europene de a dinamiza şi a pune în evidenţă acele voci mai vulnerabile din cultura lor. Libertăţile dobândite de multe dintre persoanele care nu se încadrează în categoria heterosexualităţii sunt un câştig al societăţilor noastre.

Continuarea pe www.news.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.