După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 octombrie 2020

O lume tot mai nebună! Cântăreț celebru care a recunoscut recent că este gay: “Vreau să devin mamă”

Celebrul cântăreț Sam Smith a dezvăluit că este gay și că își dorește foarte mult să aibă copii pe care să îi vadă crescând. Multă vreme s-a tot speculat în privința orientării sale sexuale, iar după ce și-a făcut curaj și a recunoscut că îi plac bărbații, acum este decis să aibă și copii.

Sam Smith a declarat că i-a fost greu să recunoască pentru că nu a avut încredere în public. Tot el a spus că a fost mândru de reacția fanilor, care nu au avut nimic de comentat în această privință.

Cântărețul a precizat că tot ce își dorește este să-și trăiască viața și să facă muzică.

Artistul, care acum are 28 de ani, pune că pe la 35 se vede înconjurat de copii. Sam Smith vrea să aibă o familie și mai mulți copii pe care să îi vadă crescând.

Tot el a mai spus că până atunci, se axează pe cariera muzicală și că își dorește să-și găsească un iubit, dar este foarte greu în Londra.

“Vreau să am copii! Vreau să am parte de tot ce implică asta. Vreau să am copii, vreau să petrec timp cu copiii şi să îi vâd crescând, să fiu alături de ei în fiecare zi. Vreau să fiu mamă”, a declarat cântăreţul pentru dailymail.co.uk.

www.huff.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.