După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 octombrie 2020

Aniversare de 10 ani la Centrul Român de Studii Transculturale

Aceasta este o zi aniversară pentru Centrului Român de Studii Transculturale (CRST)! Sărbătorim 10 ani de har după har!

La data de 01 octombrie 2010 campusul CRST a fost dedicat pentru gloria şi în onoarea Dumnezeului nostru Triunic: Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt, cu scopul ca această clădire să fie un loc specific de echipare biblică, misiologică şi practică a credincioşilor chemaţi de Dumnezeu ca să împlinească porunca Mântuitorului de a duce Evanghelia la toate popoarele şi în special la cele care nu au auzit-o niciodată!
Astăzi am aniversat 10 ani de credincioșie divină, în care campusul CRST și-a îndeplinit scopul specific pentru care a fost dedicat!

Studenții au cântat, au recitat, directorul școlii a proclamat scopurile pentru care există această clădire, iar decanul a înălțat o rugăciune de laudă pentru ajutorul oferit de Dumnezeu până acum, pentru protecția Sa peste acest loc, pentru studenții, profesorii și personalul școlii care de-a lungul anilor au fost prezenți aici și a mijlocit pentru ca îndurarea Domnului să fie extinsă și pentru noua decadă în care am intrat!

Iată și primele fotografii festive din acest an școlar (fiind în aer liber, am renunțat la mască)! Dar vă oferim și câteva secvențe de acum 10 ani! Lăudați pe Domnul împreună cu noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.