După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 septembrie 2020

SEMINARUL BIBLIC PENTICOSTAL "PHILADELPHIA" MELBOURNE, AUSTRALIA

Vineri 25 Septembrie 2020, începe Anul II. de cursuri din cadrul SBP Ph Melb.
Seminarul Biblic Penticostal “PHILADELPHIA”, este prima Școala de teologie Evanghelică românească din Australia. A fost inaugurat in anul 2019, la 29 Septembrie, printr-un Serviciu divin special in prezenta Președintelui Consiliului Pastoral al Bisericilor Penticostale Române din Australia și Noua Zeelandă, al Conducerii Bisericii Philadelphia, al profesorilor, studenților și a sute de participanti la acest istoric eveniment. 
Pe parcursul Anului I, întâlnirile cu profesorii și studenții, s-au desfășurat in sala de curs a Seminarului din cadrul BPR Philadelphia, pana in luna Martie 2020, când, in urma restricțiilor impuse de pandemia COVID 19, au continuat pe platforma ZOOM. Programul de studii al SBP Ph este conceput și structurat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de pregătire teologică, atât  teoretică cât si practică, a viitorului slujitor din Bisericile noastre.
Pe lângă cei 8(opt) profesori ai Seminarului, in acest an au mai predat cursuri următorii profesori invitați de Conducerea Seminarului in colaborare cu Sola Scriptura Chicago(Rector Pastor Prof. Dr. John Berzava), școala cu care avem un parteneriat de colaborare:
-Pastor Prof. Dr. Ștefan Crinisor, 
-Pastor Prof. Luigi Mitoi
-Pastor Prof. Univ. Dr. habil Corneliu Constantineanu 
-Pastor Prof. Dr. Leonard Semenea 

Ne bizuim pe ajutorul lui Dumnezeu și in acest an academic și avem încredințarea ca Cel ce ne-a binecuvântat in Anul I. de curs va fi cu noi și pe mai departe.

Va mulțumim tuturor celor ne susțineți in acesta minunata lucrare de echipare a slujitorilor de la “capătul pământului”.

Director Seminar,
Pastor Prof. Drd. Gabi Izsak 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.